Turknet d-smart

benide aradılar ama 0850 numaradan benim internetim annemin üstüne olduğu için annemden onay aldılar gerçekten sizde böyle bir şey yok dimi ? d smart ı arayıp ön kayıtı iptal ettirdim başımıza bir şey gelirmi tc numaralarını vs zaten sayenizde biliyorlar paket iptal oldu kurulum vs yapmazlar artık ama bir şey çıkarmı acaba ortaya ? cevap yazdığınızda elimde 3 tane o dolandırıcıların numarası var hemen yazıcam

D-Smart arayıp iptal ettirdiyseniz sorun yok. Eğer buna rağmen gelirlerse kuruluma ret edin. İmza vs birşey atmayın. Ayrıca cevap yazdığınız da 3 numarayı da yazıcam demek ne demek anlayamadım ?

çabuk cevap gelsin diye TurkNet tc kimlik numaralarımıza kadar sızdırdığı için kimseye güvenemiyorum

TurkNet hiç bir kullanıcının bilgilerini ne satar ne tabiri caizse sızdırır. Bu işin cezası var. Bunu yapan 2. 3. şahıslar. Gelen kurye yapar, yeni bir hat alırsın veya numara taşırsın bayi den orada ki yapar. Foruma üye olursun numara verirsin orası yapabilir. Oyuna kayıt olursun o yapabilir. Numaranızı verdiğiniz her firma da bunlar olabilir. Dediğim gibi 2. veya 3. şahıslar.

1 Beğeni

Tamamda hocam mesela bu adamalr benim TurkNet müşterisi olduğumu nerden biliyorlar ? ev adresimi nerden biliyorlar alt yapımı nerden biliyorlar ayrıca tc yi girdiğimiz yerler belli ve kuryeler vs TurkNet in kuryelerindne bahsediyorsanzı buda onların sorunu şuan bu cevaplar sadece TurkNet kendi façasını kurtarmaya çalışıyor benim düşüncem neyse numaralar : 0850 270 00 49

0850 901 06 22
0850 520 23 07

1 Beğeni

@Baran arkadaşımız gerekli yerlere bildirecektir.

3 Beğeni

sendeki bişe mi bende vodafone netten TurkNet e geçtim ama kayıt formlarını kurye değil ben kendim gönderdim ama vodafone a kayıt olurken kurye gelmişti ayda bir beni bir numara arıyor işte sizi vodafone netten arıyorum vodafone net kullandığınızı görüntülemekteyim hattınıza digitürk veya dsmart aboneliği tanımlamak zorundayım tarifelerimiz önümüzdeki aydan sonra böyle değişiklik yapıldı geçmek zorundasınız diyor ben vodafone net kullanmıyorum başka firmanın internetini kullanıyorum dediğimde aaaaa öyle mi bi yanlışlık oldu diyip yüzüme kapatıyor.

0850 901 06 22 olan numara beni de aradı işteyken.Deli etti 30 kere aradı en sonunda kabul ettim şimdi d-smartı aradım imza atmadıktan sonra sıkıntı olmaz dedi müşteri hizmetleri.

1 Beğeni

Numara gerekli yerlere iletilecektir. Böyle durumlar da numarayı engelleyin direk. Aynen imza vb birşey atmayın kabulde etmeyin.

2 Beğeni

Arka planda ilgili birime iletiyorum.

1 Beğeni

aynısı benimde başıma geldi. 0850 901 0685 numaralı telefondan haftalarca aradılar. en sonunda açtım d smart paketine geçmezsem aylık 100 lira olan faturamın 230 tl olacağını söylediler. d smart paketide 130 tl miş. tc mi ve ev adresimi verdim. konuyla ilgilenmenizi talep ediyorum @EFG

yahu kardeşim kabul edince ne yapacağımızı söyleseniz ya