TurkNet Bireysel Metro Ethernet Hizmeti var mıdır?

Eskişehir merkezde bildiğim kadarıyla TurkNet’in kendi omurgası mevcut. Bireysel olarak Metro Ethernet hizmetinde faydalanabilir miyim? Adresimde sadece adsl hizmet alabiliyorum, vdsl veya fiber dönüşümü henüz yapılmadı.

Merhabalar, hayır. Yalnızca kurumsal firmalar metro hizmetinden faydalanabilir :innocent:

Düzgün internet için paravan şirket mi kuralım hocam :smiley: Komedi bir ülkeyiz. 4 yıldır uğraşıyorum bir türlü adsl üstüne çıkmadı hızımız. Türk Telekom da 39 bin tl istiyor 3 dairelik binaya internet getirmek için.

GigaFiber hizmetimizi yaygınlaştırmak için yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır. En kısa sürede GigaFiber hizmetiyle buluşmanız dileğiyle :innocent:

O linkten talepte bulundum hocam hatta arkadaşlar da bulundu bizim mahalleden. 2022 planlamasında vardık ama en son tarih veremiyoruz dediler. Eskişehir Tepebaşı İlçesi Ertuğrulgazi mh.

Başvuru gerçekleştirdiyseniz ek bir işlem yapmanıza gerek yok. Mümkün olan en fazla haneyi GigaFiber hizmetiyle buluşturma hedefiyle sıkı çalışmaya devam ediyoruz :raising_hand_man:

Öncelikle planlamada olan mahallelere gelecekti fakat şu an anladığım kadarıyla en çok talep olan mahallelere öncelik verilecek. Bu politikanız bedavadan reklam taktiği olsa da Superonline ve Ttnetin de 1 gbit i makul fiyatlara vermesi potansiyel müşterilerinizi azaltacaktır. Onların yayılım hızı ve halihazırdaki altyapısı TurkNet ten çok daha ileride.