Turknet başvuru yardım

Merhaba iyi forumlar yeni binaya taşındım ve TurkNet 'e başvurcam kendi adım ile süreç nasıl işliyor yardımcı olacak varmi evrak imzası için evde olmam gerekiyor mu evde olmadığım için başka birey imza atsa olurmu bilmediğim için soruyorum saolun yardımcı olan kişilere

Abonelik kimin üzerine olacaksa ona ait kimlik bilgileri ve imzası gerekiyor, dilerseniz kod verebilirim ücretsiz 1 ay kullanabiliriz.

Merhaba

Kurye veya kurulum ekibi evraklarla birlikte gelip imza atıyorsunuz. Onlarda evrakları merkeze gotürüyor. Siz imza atamıyorsanız. Evrakları TurkNet isteyip kendiniz kargoyla göndere bilirsiniz.

1 Beğeni

Kendim nasıl gönderecem yani evde ben olmasam bile başkası imza atabiliyor mu yoksa illa benim olmam gerekiyor mu imza için imzaladıkladiktan sonra tekrar kargoya gidip benmi verecem

Kendin kargoya vermiyorsun. Gelen kişi evraklarla beraber gelip imza atıp gotürüyor. Siz birşey yapmanıza gerek kalmıyor.

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim anladım kisaca şunu demek istiyorum ben evde olmasam ekip gelince benim olmam şartmı başkası imza atabiliyormu yoksa illa evde beklememmi gerekiyor

2 Beğeni

CEMAL arkadaşım gerekli bilgileri çok güzel şekilde vermiş. Ek olarak tek kalemde anlatmak gerekirse, TurkNet’e sıfırdan abonelik için başvuru da bulunuyorsunuz. TurkNet sizi arıyor ve bir kaç bilginizi alıyor. Daha sonrasın da hızlı bir şekilde işlemleriniz başlıyor. Bölge, il ve ilçe olmak üzere bağlantı süresi biraz değişebiliyor. 0 bir abonelik olduğu için 108 TL kurulum ücreti var. 2 veya 3 taksit şeklinde kartınıza bunu ödüyebiliyorsunuz. TT ekibi geliyor. Ankastreye adınıza ait etiket bırakıyor. TurkNet’e bu durum bildiriliyor tabi bu arada siz bunu OİM üzerinden takip edebiliyorsunuz. TurkNet’e bildirim sonrası, TurkNet sizi arayıp kurulum için randevu alıyor ve o gün evinize gelip kurulumunuzu gerçekleştirip, yanında getirdiği evrakları hat sahibi kim olacaksa bilgilerini alıp evrakları dolduruyor. Aynı anda da internet erişiminiz sağlanıyor. İşlemler bu kadar. Yaklaşık 4 5 günde TurkNet’li oluyorsunuz. Tabi yukarı da belirttiğim gibi bölge,il ve ilçe olarak bu süre uzayabilir, kısalabilir… Hangi gün evde iseniz ona göre randevu verebilirsiniz. Cumartesi günleri geliyor kurulum ekibi ama PAZAR hakkında bilgim yok malasef.

Bu arada TurkNet’li bir arkadaşınız varsa başvurusu aşamasın da o turknetli arkadaşınızın kayıtlı numarası veya davet kodunu kullanının. İlk faturayı 2 niz de zamanında öderseniz,2 ay 2 nizde ücretsiz kullanım sağlayabilirsiniz. Kod’unuz yoksa verebilirim. Şimdi den hayırlı olsun diliyorum.

2 Beğeni

Şimdi çok iyi anladım teşekkür ederim kurulum tamamen TurkNet 'e ait yani benim yapacak birseyim yok doğru anladığım kadarıyla 108tl ödeyeceğim teşekkürler

1 Beğeni

Mehdi arkadaşın dediği gibi burdan teşekkür ederim kendisine :pray:.

Kurulum hizmetinin ücretini kredi veya banka kartı ile otomatik ödeme talimatı verilerek yapılan aboneliklerde 75 TL (üç ay boyunca ayda 25 TL), kart kullanmadan yapılan aboneliklerde 108 TL (üç ay boyunca ayda 36 TL) olarak faturanıza yansıtıyoruz. Binanızdaki ankastre kutusundan dairenize kadar olan bağlantı için de kablo çekilmesi gerekiyorsa, metre başına kablo ücreti alarak bu işi de hallediyoruz. Metre başına kablolama ücreti ekiplerimize elden yapılıyor. Ayrıca internet hizmetinize ek olarak telefon hizmeti de aldıysanız aynı şekilde onun da tüm işlemlerini ve kontrollerini yaptıktan sonra size teslim ediyoruz.

1 Beğeni