Türknet Başvuru Sonrası Yapmam Gerekenler

TurkNet Hakkında Sorum

Soru 1. Başvuru sonrası arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla ilk düşük hız bağlıyorlarmış 1 hafta bu doğru mudur? Çünkü ben VDSL portumu direk geçireceğim yani başka operatörden geçiş olarak. Bu konuyu bilen var mı acaba ?

Merhabalar, böyle bir durum söz konusu değildir. Başvuru sırasında altyapı sorgu ekranında görüntülediğiniz hızlara erişim sağlayamazsanız destek kaydı oluşturup durumu bize bildirebilirsiniz.

1 Beğeni

Teşekkürler. Aksi halde destek başvurumu yapacağım. Başvuru öncesi böyle birşeyi istemediğimi belirteceğim.

hattın ne kadar hızı destekliyorsa o hıza geçiyorsun bende ttnetten TurkNet 12 gün önce churn geçiş yaptım 75 lik hız tanımladılar, ee sorarsan 75 lik hızı hiç stabil kullandın mı geçtiğin günden beri hayır sürekli yalpanıyor net.

İşte bu durumu yaşamak istemiyorum.

Yıllardır hattım 52 mbit destekliyordu 30 35 ms ping alıyordum. TurkNet 'te geçtim. Şu andaki hızım 76 mbit e sabitlendi 8 ila 10 ms arası ping alıyorum. Benim için sıkıntılı bir durum yaşanmadı. Hatta iki yıldır düşük hız kullanıyor musum… inşallah herkes içinde aynj olur. Üstüne birde TurkNet gigafiber kablosu döşendi. Asıl onu bekliyorum…

1 Beğeni

Benim ping şuan 9 başka sağlayıcı da ancak uzun zamandır TurkNet’e geçmeyi bekliyordum. Bu akşam başvuru yaparken vurgulayacağım. Çünkü final projelerim için bir internete ihtiyacım var. Zaten bakır altyapı var 77 ye kadar VDSL gösteriyor.