Turknet Başvuru Problemi

TurkNet 'e başvuru yapamıyorum bir türlü, sürekli şu şekilde bir uyarı ile karşılaşıyorum.

Devam eden bir talebiniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. Devam eden işleminizi sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.

Başka bir firma ile görüşmedim ve başvuru yapmadım. TurkNet başvurum oldu, sürecin uzamasından dolayı başvuruyu iptal ettim. Şimdi tekrardan başvuru yapmak istediğimde sürekli bu uyarıyı alıyorum.

Twitter üzerinden TurkNet Destek hesabına Dm üzerinden bilgilerinizi iletir iseniz abonelik birimine yönlendirme yapılır.

Maalesef satış ekibiyle de görüştüm herhangi bir çözüm bulamadılar, günlerdir devam ediyor sorun. Hala aynı uyarıyı alıyorum.

1 Beğeni

Size özelden mesaj atıp sohbete TurkNet yetkilisini de ekleyeceğim. Yarım kalan başvuru işleminin iptal edilmesini sıfırdan bir başvuru yapılmasını istediğinizi iletin. Müsait olduğunda yardımcı olacaktır.

Suan ben de de ayni sorun var alt yapi sorgulamasinda devam eden basvurunuz diyor lakin aktif basvurum yok

1 Beğeni

Merhaba, yakın zamanda TurkNet’e ya da farklı bir operatöre başvuruda bulundunuz mu? Aktivasyon sırasında abonelikten vazgeçme durumunda arka planda girilen iş emri devam edebiliyor bu neden ile aktif başvurunuz görünüyor olabilir.

1 Beğeni