Türknet ADSL-VDSL GEÇİŞ

Ekran görüntüsü 2022-01-14 122151
Ekran görüntüsü 2022-01-14 123147

2 ocakta ADSL olarak kullandığım N*** fimasından hizmet aldığım hattımı VDSL 82 mbps gözükmesi üzerine TurkNet 'e geçirmek için telefonla başvurdum 8 ocakta geçiş tamamlandı ADSL olarak verildi internet aradım kayıt oluşturuldu VDSL geçiş için 48 saat denildi önce sonra 11 ocakta VDSL verilemeyeceği söylendi 13 ocakta OİM de bölgenizde arıza var yazıyordu internetler kesikti TT ekipleri dolaplarda çalışma yapıyordu saat14 gibi bitti DSL ışığı geldi ama İnternet ışığı yoktu Destek kaydı açtım dün sabah arasınlar diye aradılar 2 saniyede açtım telefon elimdeydi zaten ses vermediler birde baktım görüşme kapanmış oime size ulaşamadık yazmışlar şimdi de VDSL değerler gelen hattı tekrar ADSL çevirmişler şimdi internet ışığı yanıyor ben VDSL olarak internet verilmesini istemiştim yanıtta alamıyorum doğru düzgün yetkili biri ilgilenebilir mi?


Şu anda modem değerleri

Siz keşke nitro da iken VDSL geçişi yapıp sonrasında geçiş yapsaydınız. Şu an için süreci online işlem merkezi üzerinden açtığınız kayıt üzerinden takip edebilirsiniz.

Nitro değildi netspeed di reklam olmasın diye yazmadım adını keşke öyle yapsaydım TurkNet 'e hemen geçme sebebim abone sayısı fazla e devlette ve btk şikayette daha kolay işlemlerin olması için netspeed btk şikayette gözükmüyor hemde 2-3 senede bir yeni ip bloğu alıp değiştiriyorlar hep sorun netflix felan açılmıyordu bir süre. Bekliyorum akşama kadar çözüme ulaştıracak bir yanıt gelir diye bekleyeceğim olmazsa yarın TT ye bakacağım başka yol kalmadı gibi

1 Beğeni

Merhaba @CaferK, siz bu konu hakkında bize Online İşlemler - TurkNet üzerinden destek kaydı oluşturdunuz mu? Eğer kaydınızı oluşturduysanız bana özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı veya destek kaydı numaranızı iletin. Ben elimden geldiği kadarıyla size bu konuda yardımcı olmaya ve destek vermeye çalışırım.

Evet oluşturdum 13.01.2022 23:30 tarihinde yazdığım gibi 09:57 de TurkNet aradı telefon elimdeydi açmam 2 saniye bile sürmedi ses gelmedi sonra çağrı kapanmış istediğiniz bilgileri yazıyorum

Sizden dönüş bekliyorum. Teşekkür ederim.

İlgilendiğiniz için teşekkürler yazdım bilgileri

Konuyu arkadaşlarıma ilettim. Hizmetinizi inceledikten sonra gelişme olması durumunda sizinle iletişime geçeceğiz.

Sorun 19 itibariyle çözüldü VDSL geçiş oldu internette var forumda ilgilenen yetkililere teşekkürler.


Ekran görüntüsü 2022-01-14 190348

3 Beğeni

Sorunun çözümüne sevindim İyi günlerde kullanın hizmetinizi :pray::tada:

1 Beğeni

Kayıt açın TurkNet e dslam kilidi de kaldırılsın

1 Beğeni

Asus kullanıyor böyle kalsın bence

2 Beğeni

@ModeratriX dediği doğru hat değerleri düşük hızda olduğu halde 62 crc almış patlama yaşayabilir asus bu ne olacağı belli olmaz :smiley:

2 Beğeni

@tsunami Asus u gömüyorlar koşşş :joy::joy:

2 Beğeni

@asdas127816 Asus u gömdüğümüz yok modem kötülemek istesem kullandığım zyxel modem ile ilgili destan yazardım çok ilginç bir cihaz her gün yeni bir arızasını keşfediyorum :smiley:

1 Beğeni

Bilgi verenlere teşekkürler şimdilik böyle kalması daha iyi gibi kablolarda çok eski fazla zorlamayayım şansımı bu kadar gelmesi bile yeterli ADSL e göre hız farkı da yeterli crc yi bende izliyorum 1 günde çok artarsa modemden ayar yaparım diye düşünüyorum

1 günlük 62 crc önemsenecek bir miktar değil ama genelde asus modemler snr değeri 10 dB in altına indiği zaman crc sorunu ortaya çıkıyor.

1 Beğeni

Asus u gömmek kolay değil :wink:

2 Beğeni

Efsane olarak söylemedim forumda gördüğümü belirttim😉