TurkNet adına phishing sitesi

Her firmaya yapıldığı gibi TurkNet adına açılan bir phishing sitesi bu tarz sitelere dikkat edin ve hiç bir bilginizi paylaşmayın.

TurkNet Orijinal Site
Sahte Site

Sahte Telefon Numarası: 02129422110

3 Beğeni

TurkNet çözüm ortağı yazıyor aslında. Tabii ne kadar doğru bilemiyorum.

Sanmıyorum daha fiyat bile güncel değil yetkililerden biri bizi bilgilendirse daha iyi olucak aynı şeyi ismini vermek istemediğim bir firmaya daha yapmışlar

1 Beğeni

Merhabalar, ilgili site ile bağlantımız mevcut. Fiyat ve iletişim numarasının güncel olmadığını ekiplere bildirdim :raising_hand_man:

Alperen Bey merhaba,

Eski bir konuyu hortlattığım için kusura bakmayın. Mümkünse https://turk.net/ sitesine çözüm ortaklarınızın listelendiği bir bilgi eklenebilir mi? Oradan kontrol ederiz en azından. Ayrıca çözüm ortağı ile aranızdaki sözleşme izin veriyorsa bir bilgi almak istiyorum. Türk Net yerine neden bu çözüm ortağı üzerinden hizmet başlatayım? Türk Net’ten farklı ne sunmaktadır bana?

1 Beğeni

Selamlar @PsikologKedi, artık çözüm ortaklığı ve bayilik üzerinden hizmet sağlamıyoruz. Geçmişte sağlanan kampanyalar ve avantajlar hakkında detay vermem maalesef mümkün değil :raising_hand_man:

1 Beğeni

Merhaba, “artık çözüm ortaklığı ve bayilik üzerinden hizmet sağlamıyoruz” cevabınıza göre
https://turknetburada.com/ sitesi güncel bilgi sağlamıyor ve mümkünse kapatılması gerekli. Burayı arayan aboneler de olacaktır illa ki.
Teşekkür ederim ilginiz için.