TurkNet adına arayan dolandırıcılar

(Digitürk’ü arayıp iptal ettirdik. Onlarda bu olayın bizim ile alakası yok deyip direk iptal etmişler) Bugün babamı aramışlar Türknetten diye internet hızınızı yükseltelim ve 1 yıllık digitürk sağlayalım toplam 109 liraya babam kabul etmiş, sonradan bana söylemişti bende inanmamıştım araştırdım yalan olduğu ortaya çıktı işin komik tarafı bu adamlar bu bilgilere nereden ulaşıyorlar bu kadar kolay mı cidden…(Konunun açılmışı vardı ama bulamadım)

Sözde TurkNet temsilcisi numarası: +908505202794

Belki yardımcı olurum yakınlarınızı uyarın böyle bir şeyde direk araştırıp ya da gerçek TurkNet temsilcilerini arasınlar

İnternet paketi satmak isteyen bilinmeyen telefon numaraları @CKLasT arkadaşımın tespit etmiş olduğu dolandırıcı numaraları buradan da dilerseniz önlem amaçlı bir kontrol sağlayabilirsiniz. Bu durum karşısın da TurkNet tüm hukuki süreçlerini titizlikle yürüttüğünü size bildirmek isterim. Kurulum için gelirlerse kurulum vb birşey yaptırmayın. İstemiyorum diyin. Gönderin gitsin. Hatta digitürk arayıp istemediğinizi yaşadığınız durumu bildirip iptal isteyin.

4 Beğeni

O kadar arsızlar ki 18.44’de iki kez aramış 1 dakika geçmeden daha bir sürü arama kaydı var böyle aşağı doğru :roll_eyes:

1 Beğeni

Merhaba @Emree

Ben yazdıkça numaların yenisi ortaya çıkıyor hepsini tek tek bitene kadar yazsamda :frowning: ne yazık ki yenilerini açmaya devam ediyorlar, aradıkları numarayı arama yerine yazınca benim yazdığım konuyu göre bilirsin ordan dolandırıcı olduğunu anlaya bilirsiniz.

1 Beğeni

Evet sizin açtığınız konuya baktım. Orada beni arayan numaraların hepsi eklenmiş o yüzden ekleme yapmadım. Keşke bunların önüne geçilebilse :confused:

Bu şüpheli aramaların önüne geçebilmek için hukuk mücadelemizi veriyoruz. Arka planda tüm işlemler devam ediyor. Siz kullanıcılarımızdan istediğimiz bizim numaralarımız haricinde sizinle iletişime geçen hiç bir numaraya itibar etmeyiniz.

2 Beğeni