Türknet adina aranma

02129200547 numarasindan TurkNet adina araniyorum isim bilgimede sahipler bu numara TurkNet 'e mi ait yoksa isim ve numara bilgilerimize nereden ulasiyorlar ? TurkNet 'e verdigimiz bilgiler baskalarinin eline nasil gecebiliyor?

50 tane aynı konu var. Baş engeli geç.

Kardeşim TurkNet sitesinde araya bilecekleri numaralar yazıyor. Yazdığın tarz numaralar rendavu alma için değilse engelleye bilirsin. Bir şeyler satmak amaçlı arıyorlar. Bunun üzerine hatta TurkNet sitesinde hatta sabit mesaj var.
"UYARI: TurkNet adını kullanarak kampanya, hizmet değişikliği ya da çekiliş yaptığını iddia eden sitelere ve kişilere lütfen itibar etmeyin. "
Bu mesaja tıklayınca numaraları ve ayrıntılı bilgiye ulaşa biliyorsun.

Mesele onlarin yapmaya çalıştığı sey değil numara ve isim bilgilerimize ulasmalari. Bunlari neden paylasiyor TurkNet ? Bu suc teskil eden bir durum degil mi ?

Bunları herkes paylaşıyor. Fark etmeden sen bile telefon rehberi deki numalari paylaşıyorsun.

Bu bilgilere ulaşabilmeleri için sadece TurkNet’in paylaşmış olması gerekmez. Kimi zaman hepimizin kullandığı platformlardan ciddi bilgi sızıntıları olabiliyor buradan TC, isim, soy isim ve telefon numarası gibi bilgileri eşleştirerek hakkınızda ciddi bilgiler bile elde edilebiliyor. Ayrıca telefonunuzda kullandığınız ve sizden rehber vs gibi alakasız izinler isteyen uygulamalar bile bunları yapabilir.

Numarayı gerekli ekibe ilettim. Bu numaralara itibar etmeyiniz gerekli suç duyurularında bulunmaktayız. TurkNet tarafından müşteri bilgileri hiçbir zaman paylaşılmamaktadır.

1 Beğeni

Bu iki numarayı “TurkNet” olarak kayıt edin, genel de bu 2 numaradan hariç, iletişime geçilmiyor ve bu sebeple bu iki numaradan hariç, çağrı kabul etmeyin.
TurkNet Hızlı İşlem Hattı : 0(850) 288 80 80 (Şebeke içi ücretsiz)
TurkNet Çağrı Merkezi : 0(212) 703 43 71

2 Beğeni