TurkNet abonesi olurken kimlik bilgisi hatası

Merhabalar, yeni TurkNet abonesi olacağım, TurkTelekom üzerinden geçiş yaparken istedikleri kimlik bilgilerini girmeme rağmen kabul etmiyor. Ne yapmam gerekiyor?
resim

Tarayıcınızda reklam engelleyici açıksa kapatıp deneyebilir misiniz?

Denedim fakat olmadı, internet hattı abimin ev telefonu hattı ise babamın üzerine acaba bu durumdan mı sıkıntı yaşanıyor

Telefonla birlikte mi taşıma yaptınız yoksa sadece yalın internet olarak mı? Sadece internet ise sorun olmamalı

Sanırım abim sadece internet olarak Türk Telekom’a başvurdu zamanında çünkü ev hattı üzerinde gözükmüyor. Başvuruyu yaptım fakat ev telefonu seçmedim umarım bir sıkıntı çıkartmaz.

Taşıma işlemlerinde bazen telefonla birlikte yapılıyor. Telefon hattı başkasının üzerine ise sorun çıkabiliyor. Müşteri hizmetleri ile görüşsen iyi edersin. Gerekirse desteknkaydı açıp oraya yazabilirsin ya da beni arayın derseniz sizi arayacaklardır. Net olarak işlemin nasıl başlatıldığını öğrenebilirsiniz

Selamlar @Atkna, foruma hoş geldiniz. Yeni başvurunuza ait müşteri numarasını benimle paylaşır mısınız? :raised_back_of_hand:

Selamlar, 29967***

Başvurunun internet + telefon olarak yapıldığını görüyorum. Bir sorun olmayacaktır. Aksi bir durumda bizimle iletişime geçebilirsiniz :handshake:

1 Beğeni

Çok teşekkürler umarım bir sıkıntı çıkmaz, başvuru sürecim zorlu oldu ama geçişim hızlı olur umarım :crossed_fingers:t5: