Turknet 35mb internet problemi

Merhabalar TurkNet abonesi olmadan önce TÜRKTELEKOM VE VODAFONE NET abonesiydim orada 24 mb hız alıyordum sabit vdsl modemim var huawei marka TurkNet 35 mb alabileceğimi söyleyince oraya geçiş yaptım.Ama geçiş yaptığım zamandan itibaren ne vaadettikleri hızı verebildiler ne de sorunumu çözebildiler son destek kaydımı açalı 2 gun oldu galiba hala cevap yok işlem yok şuan 13 mb download 4.5 mb upload almaktayım berbat bir deneyim sorunumu çözme olayı yok hiç bir şekilde dls ekranınıda koyucam max 15 gozukuyor vdsl modem olmasına rağmen turktelekomun sitesinde HİPERNET alabildiğim gözükmekte bu sorunu yaşayan oldu mu yardımcı olur musunuz?

2

yeni üye olduğumdan foruma cevap olarak ekliyorum hız testini

Merhaba,
OİM (Online İşlemler Menüsü) üzerinden Hızım Düşük Modem Uygun Hızda buluşmuyor başlığında arıza kaydı oluşturup modeme ulaşan değerleri ve hız testlerini aktarmanı öneririm.

Merhaba, Değerlerin de Hat zayıflaması ve SNR düşüklüğü var, zayıflama kaynaklı.

  • Ek, dsl prizi, splitter kullanma/yenile. (YAK1)
  • Ankastre bağlantılarını kontrol ettir, bağlantın da sorun varsa kablonuzun diğer 2 damarını kullan ve YAK1 ile yenile, kablon da sorun varsa CAT6 23AWG Nexans, Erse, Reçber marka kablo kullanmanı tavsiye ederim.

Merhabalar splittir kullanmıyorum telefon da var da telefon kullamadığımdan arada splitter yok YAK1 VEYA diğer konulara hakim değilim bunları elektirikçi yardımı ile mi değiştirmem gerekiyor evimde dsl prizide mevcut değil bina eski olduğundan kablo geliyor direkt

Ayrıca modeminiz de kapatıp 10-15 dakika sonra açın ve tekrar paylaşın değerlerinizi. Evet, Elektrikçi ile uygulayabilirsin.

Şuan durum bu zaten müşteri hizmetlerinden umudum yok hep aynı senaryo yaşanıyor arıza kaydı oluşturmuyorlar adam oradan kontrol ediyor öylesine hızımı max bu diyor bence sorun santralden kaynaklı

Dediğim işlemleri uygulayın ve diğer postu kapatabilirsiniz veya oradan devam edelim.