Türk telekomun eski kabloları hakkında

Arkadaşlar telekomun eski kabloları yüzünden stabil aldığım hız bir süre sonra kaybolmaya başlıyor.
image
bi kaç gündür upload değerlerim şu şekildeydi bugün arıza kaydı açtım sorunumu çözdüler. Bir önceki seferde download değerlerim kafayı yemişti.
Her iki arızada da telekom saha ekibindeki arkadaş kablo ekibine yönlendirsem bana fırça çekecekler diyor. Kullanıcı ısrar ediyor de kendinden çıkar işi diyorum olmaz diye cevap alıyorum. Sağolsun arkadaş elinden geleni yapıyor ama durum böyle ne yapacağımı bilmiyorum. Yol ve eski sen kullanımla yıprattın o yüzden düşüyor diye bir örnekle sorunu bana örnekle açıkladı :smiley:

Merhaba böyle kablo değişimi ile ilgili konularda malesef TürkTelekom un pek yardımcı olduğu söylenemez ama sizin bir artınız var elinden geleni yapmak isteyen bir telekom çalışanı eğer imkanınız var ise kablonuzu kendiniz tahsis edin eleman geldiğinde değişim yapacaktır bu gibi kablo değişimlerinde telekom fiziksel bir hasar yok ise çok zor değiştiriyor kabloyu.

1 Beğeni

Ankastreden evime gelen kabloyu Türk Telekomda iken bu abi vermişti onun sayesinde değiştirmiştim. Benim sıkıntım saha dolabı ve ankastre arasında :confused:

1 Beğeni

Saha dolabına yakın olsaydım çalışan arkadaş hızı sıkıntısız sana getirebilirim dedi ama mesafe uzun olduğu için elinden bişey gelmiyor :pensive:

1 Beğeni