Türk telekom'un 1 aydır kanser etmesi


o kadar ■■■■■ bir durum ki sinir krizi yaşıyorum 1 aydır. İlgilenen kimse yok. Türk Telekom ekipleri kendi altyapılarında yaşanan sorunu görmezden gelip sürekli erteliyor. Yok ayın 1 i yok 10’u yok 30’u diye diye bu gidişle sonsuza kadar erteleyecekler. Bunları şikayet edecek bir mercii yok mu hiç? Sevgili editörler, arkadaşlar lütfen yardım edin.

Selamlar @Berkaybaz01, kaydınız üzerinden bir güncelleme ve müdahale işlemi sağlandı. Hizmetinizin 20 dakikadır aktif durumda olduğunu görüyorum. Teyit ederseniz sevinirim :raising_hand_man:

Modemi resetledikten sonra kendine geliyor birkaç saatliğine ama sonra internette aşırı yavaşlama ve kopma oluyor. Bıktım artık. Bugün TurkNet temsilcisi ile konuştum. Türk Telekom cat7 kablo ile değiştirsin vs demiş afsdlkfjksldjk Sinirden kafayı yiyeceğim. Cat6 kabloyu çekeli 1 sene bile olmadı ve kablolar sapasağlam bağlı her yere. Bıktım artık bu sorundan.

Selamlar @Berkaybaz01, probleminizin devam etmesi üzerine dün akşam saatlerinde oluşturulan destek kaydınızın önceliğini ilgili birime aktardım :handshake: