Türk Telekom santral saha dolabında sorun var

beyler/bayanlar kendim zamanında oturduğum bu binada internet bağlatmıştım 2019 yılında muğlaya taşınma zorunda olduğum için taşınmıştım ve interneti nakil etmiştim geri geldiğimde binada port yok dediler sonra port açtılar ama ben superbox kullandığım için o zamanlar ilgilenmedim şuanda superbox modemlerinin kotasız hali 600 lira oldu 24 ay taahhütlü bende internet bağlatırıyım dedim aradım türk telekom müşteri hizmetlerini başvuruda bulundum 31 ocak 2022 ama bir türlü internetim bağlanmadı müşteri hizmetlerini bir tanesi bana şunu söyledi bölgenizde santral saha dolabında problem var altyapınız yetersiz geliyor bundan dolayı internetiniz bağlanmadığını söyledi bana ve mahallemden veya binamdan bir kişinin abonelik iptal ettiğinde hemen hızlı bir şekilde bağlanılıcağını söyledi ama bunuda yapacak birisinin olmadığını düşünüyorum şuan da bu santral saha dolabının sorunu kaç ayda düzelir?

İnternet den sorgulama yaptığınız da boş port var gözüküyor mu şuan an itibari ile ?

evet port olduğunu gösteriyor üst daireme bir tane kadın taşınmıştı oda aynı problemi yaşıyordu birisi taşınmış mahalleden kadının şansına onlar açtırmış interneti kendilerine bizzat sorduk
image

Buradan bir sorgulama yapıp alt kısmın sonucunu atar mısınız ?

Size şöyle buyuriyim hiç bir türlü hız baktıramıyorum ne bilgi alabiliyorum bir sürü altyapı sorgulama yerine baktım aynı şonuç çıkıyor

Güvenliğiniz için açık adresinizin gözüktüğü fotoğrafı ben sildim. Lütfen birdaha ki paylaşımlarınız da şahsınız adınıza güvenlik amaçlı dikkat etmenizi öneririm :slight_smile: Gelelim soruna. Bölgenizde boş port bulanamadığı için kaydınız alınamıyor malasef. TT Müşteri hizmetleri de saha dolabında port olmadığını anlatmak istemiş sanırım öyle diyerek.

Bu durumda yapacağınız tek şey sizinde boş vdsl port beklemeniz, TT’nin saha dolabın da iyileştirme çalışmaları yani kapasite artırımı yapmaları olacak. Dilekçe içinse bağlı olduğunuz TT müdürlüğe gidip dilekçe de verebilirsiniz.

2 Beğeni

Kendilerine başvuruda bulunmuştum bana TT 24 ay süreciniz var gibi tarzda cümleler söylüyorlar şimdi bizim yapmamız gereken yaptığımız başvuruyumu beklemek yoksa ilçe müdürlüğüne gidip dilekçemi vermek?

Size hizmet verilmediği için herhangi bir 24 ay tahattüt yapamazlar şuan için. Başvuruyu bekleyebilirsiniz. Fakat süreci bir nebze de olsa hızlandırmak için dilekçe ile başvurabilirsiniz diye öneri de bulundum :slight_smile:

1 Beğeni

Sağolun öneriniz için teşşekürler ederim İyi günler

1 Beğeni

Ne demek. İnşallah en kısa süre de sizlere hizmet verilebilir :slight_smile: Sağlıklı günler dilerim.

1 Beğeni

14 saat sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.