Türk Telekom onay vermiyor

Turknetin klasik fiber 100mb wifi hizmetini satın aldim ayın 22sinde modemi Türk Telekom takti ve gitti şuan ayin 27si hala İnternet yok her gün aradığımda duyduğum şey Türk telekomun onayı bekleniyor oluyor 6 günde ne onayı olabilir bu?
Binada Türk Telekomun kutusu mevcut onay almalari gerek farkındayım ama müşteri 6 gün magdur olmamali cok siniri bozucu bir hal aldi.Bu konu hakkinda ne Yapabilirim?

1 Beğeni

Merhabalar Samet bey, TurkNet şeffaflık raporuna göre başka operatörden TurkNet’e geçiş işlemleri 7-8 gün sürmekte ve 0’dan abonelik başvurusunun sonuçlanması ise 5-6 gün sürmekte.

image

Şimdiden aramıza hoş geldiniz, umarım en kısa sürede işlemleriniz tamamlanır. :hugs:

Müşteri hizmetlerinden kat kat daha çok yardımcı oldunuz bu bilgiyle teşekkür ederim

Selamlar @rdk.samet, foruma hoş geldiniz :raised_hand: Aktivasyon sürecinizin öncelikli olarak ele alınması adına ekiplerle iletişime geçtim :handshake:

1 Beğeni

TurkNet 'i her gun arayarak Turk telekomla geçte olsa iletişime geçmişler en gec ayin 31inde açılır denmiş gene tutulmayan bir söz ayın 31i bugün diger gunlerde baska bir tarih vermişlerdi 10gune yakin bir süre oldu artik konuşmaktan baska bir çözüm yolu sunanda yok Musteri numaram:2812273

1 Beğeni

Selamlar @rdk.samet, sizin de belirttiğiniz gibi aktivasyona gün içerisinde onay verileceği bilgisi iletildi. Ben de konuyu takip ediyorum :raised_hand:

Hala çözüme kavuşmuş değil bugün gelmez ise iptalini gerçekleştireceğiz.Modemim ağustos 22de kuruldu bugün 1 Eylul gün saymayi bıraktım. Bu kadar kötü ve ilgisiz bir firma olduğunuzu bilmiyordum.

Selamlar @rdk.samet, sosyal medya kanalları üzerinden de bildirimde bulunduğunuzu görüyorum. Üst birime konuyla alakalı bilgi aktardık. Sizin için gereken adımları attığımızdan emin olabilirsiniz. Yerel sağlayıcının onayını bekliyoruz :raising_hand_man:

Ben de Türk telekomu aradim fiber alt yapida sadece 1 kisilik boş yer varmış sanırsam kendi müşterisi için sakliyor portu 10 günü geçti lütfen onay için olabildiğince ilgilenirseniz sevinirim internetim için 10 gündür onay bekliyorum milli taaruz onayi değil sinyal onayi bu…