Türk telekom modemimi istiyor

TurkNet’e geçeli 1 hafta olmuyor bana türktelekom modemimle devam edeceklerini söylemişlerdi dün gelen sms sonrası tivibumu teslim etmeye gittim ama modemi istediklerini TurkNet ile böyle bir anlaşmaları olmadıklarını söylüyorlar. ayrıca 500 tl ceza tabikide

modemi içinde de veriyorlar zaten faturaya yansıtıyorlar türktelekom kaç fatura ödediniz

nasıl yani benim ttnetle olan taahhütüm bitti. o yüzden TurkNet 'e geçtim sadece tivibu taahütüm vardı .

Merhaba, altyapınız fiberse modemi kendileri veriyor Telekom, alamazlar. VDSL/ADSL olarak hizmetinizi kullandıysanız ve modemi satın almadıysanız modem siz de kalmıyor, sadece kira ücreti kesiyorlar. Modemi geri verin kendilerine. Yeni bir modem almak istiyorsan Asus, Keenetic marka kullanabilirsin, bütçene göre.

fiber altyapım türknetin sitesinde modem TurkNet mülkiyetli yazıyor
image

Tamam, bahsedilen o modemse vermiceksiniz. İsterseniz kayıt açıp temsilciye de durumları aktarın.

türk telekomun ofisinde iade almıyorlar modemi istiyorlar illa ve türknetle öyle bir anlaşmalarının olmadıgını söylüyorlar

Uygulamadan veya tarayıcıya TurkNet sitesine girip orada kullanıcı adı ve şifrenizi yazın ve giriş yapın. daha sonra sol kısımda “Teknik destek > Yardım merkezi > Şikayet > Abonelik işlemleri > Destek kaydı oluştur” kısımlarından halledebilirsiniz. Modem sorununuz ile ilgili diğer kayıt işlemleri pek alakalı değil ama kaydı oluşturduktan sonra anlatın sorununuzu.

destek kaydı nasıl acarım

Online İşlem Merkezi’ne girip soldaki işlem barından Teknik Destek kısmına gelin. Ordan da Yardım Merkezi’ne basarak İşlem seçeneğinden devam edin. Tarifem/Kampanyam kısmındaki destek kaydını açarak durumu belirtin. Tahminimce durum sizin Turk Telekom’dan kalan modeminizi iade etmeniz ardından Teknik Ekip’ten yeni modem almanızla çözüme ulaşır. Çünkü aboneliklerde verilen ya da kiralanan modemlerdeki mac adresi sizin aboneliğinizle eşleştirilir. TurkNet’e geçtiğ inizde yeni bir abonelik olarak tanımlanacağı için yeni bir modem size verilmesi gerekir aslen. Bu TT ile alakalı bir sorun. Ama farklı bir senaryo da olabilir tabi ki.

Yanlış biliyorsunuz. Geçişlerde abonelik le birlikte modemin mülkiyeti de türk.net e geçer. Yani bu noktada türk telekom yanlışlık yapıyor.

Twitter üzerinden TurkNet Destek hesabına Dm atıp durumu iletin. Aranma talep edin size bilgi vereceklerdir.

Bilgi için teşekkürler :slight_smile: