Türk Telekom kaynaklı ariza

Merhaba,

Dün akşam eve geldiğimde dsl ve internet ışıklarının yanmadigini fark ettim. Ariza kaydı bırakmak için girdigimde Türk Telekom kaynaklı ariza olduğu 20:55 de düzeleceğini yazıyordu ben de bekleme başladım. Saat 21 oldu düzelmedi tekrar kontrol ettim bu sefer de 22:55 olarak göründü. İlgili saat geldiğinde yine düzelmedi ve gece 04:55 olarak yeni tarih yazıldığını gördüm. Sabah uyandigimda baktım yine duzelmemis ve 08:50 görunuyordu. Şimdi de 12:55 yapmislar. Anlaşılan sürekli bir erteleme olduğu ve hiçbir bilgi de bulunmuyor. Bugün 13 gibi kontrol edip tekrar bildireceğim.

Merhaba, arızalarınızın süresi ekiplerin yoğunluğuna, arızanın çeşidine göre değişmektedir ve belirtilen tarihten önce veya sonra arıza giderilebilir. Bu durum da sizin yapacağınızı bir durum yok belki süreç uzarsa TT müdürlüğüne gidip veya çalışma yapan saha ekiplerinden bilgi alabilirsin.
Tahminim; bugün veya yarın arızanın giderilmesi yönünde.

1 Beğeni

Merhaba cevap için teşekkürler. Daha önce sokakta benzer bir çalışma olmuştu o zaman saha ekibinden bilgi alabilmistik ancak bu defa aktarılan bilgiler tutarsız. Sürekli bir saat veriliyor ancak o saatte Internet gelmiyor. İlk başta da 25 Eylül 1741 diye vermişlerdi. Sonradan kısalttilar ancak hala cozulemedi. En azından tarih net olsa biz de ona ayarlama yaparız telefonumuza ek paket alırız vs.

Evet, anlıyorum ama yapılacak işlem ve ekiplerin aktivasyonu önemli bu noktada ve net bir süre belirleyemezler, tutması zordur. Kısaltıldıysa tahmini süre; dediğim gibi bugün veya yarın çözülür gibime geliyor…

Umarım öyle olur, teşekkürler

ayni durum bende de oldu. 4 saat diye diye 48 saate cozmuslerdi sorunlarini. VAE boyle :wink: