Türk Telekom 1GBIT

Tekirdag suleymanpasa hürriyet mahallesindeyim ve abone oldum vdsll 100mbit yazıyor ama benim fibernet 1 gbit Türk telekom altyapim var bana 1 gbit vermeniz gerekmiyor mu veremiyorsaniz lütfen 300mb fln verin veya altyapinizi burayada getirin sitedeki herkesi turknetli yapariz

Türk Telekom fiber alt yapısı ise 100/8 şeklinde alabilirsiniz. GigaFiber altyapısı TurkNet’e aittir.

4 Beğeni

Türk Telekom Fiber altyapı üzerinde maksimum hız TT tarafından belirlenmektedir. Şu anda maksimum 100 Mbit hız verilmektedir. Daha üst hızlara çıkılması için yeni bir anlaşma sağlanması gerekmektedir, şu anlık böyle bir gelişme yok olursa duyurulacaktır.
Dilerseniz adresinizi GigaFiber için arka planda talep olarak iletebilirim.

2 Beğeni

Ping problemi mi? var hatayda TurkNet e geçene kadar 100 ping altı nedir bilmiyordum şimdi yüksüz 19 21 ping arası yüklü 45 50 arası yine senin tercihin.

2 Beğeni

TurkNet özellikle oyuncular için açık ara ping ve hız anlamında liderliğini sürdürmektedir. Oyuncular için ping in ne kadar önemli olduğunun farkındayız ve sizler gibi bizlerde oyun oynamaktayız, kendimiz nasıl bir hizmetten yararlanıyorsak sizede aynısını sunmak için sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Bizce bir deneyin hem denemesi bedava beğenmezseniz paranız iade. Sizi aramızda görmeyi çok isteriz :hugs:

3 Beğeni

3 yıldır TurkNet abonesiyiz. Ping sorunu yok. Sadece 3 ay önce ufak bir sorun oldu o da hızlıca çözüldü. Bulunduğum bölgeye göre aldığım pingler diğer firmalardan 2-3 ms ping az. Ben LOL Valorant’tan 29-30 ms alıyorsam diğer firmadaki arkadaşlarım 34-35 ms alıyor. CS GO özellikle çok fark var. Ben 50-55 ms alırken onlar 60-70 ms arası alıyorlar. Oyunda wifi da 5 GHz bandında veya LAN üzerinden oynamak önemli.
TurkNet özellikle fiber de VDSL’e göre bir tık daha iyi. Şuan aynı bölgede olan fiber kullanan arkadaşım LOL-Valorant 25-26 ms alıyor. CS GO 45-50 ms alıyor. Fiber de artı olarak 100 mbps üstünde hız verebiliyor yani 110-120 mbps alabilmek mümkün.
Sizi de TurkNet Ailesine bekleriz.

2 Beğeni

Bu örnekler karşısında benim ne dediğimin bir önemi yok :slight_smile: @KASPAROV , @atagul98 siz konuşun ben susarım :smiling_face_with_three_hearts: İyi ki varsınız :pray:

3 Beğeni

@EFG Teşekkür ederim.
Senin de dediklerin önemli :slight_smile:
Sen olmasan hiç bir sorun çözülmez. :slight_smile:

3 Beğeni

Umarım Türktelekom Fiber altyapısında daha yüksek hızlı paketler TurkNet tarafından çıkabilir. :slight_smile: Superonline arkadaşın dediği gibi 200/20 verebiliyor(Kendi altyapısında muhtemelen).

2 Beğeni

Bizim dediğimiz bilgi amaçlı yükünü azaltmak için yoksa işin ucu sizlerde bitiyor😁 Teşekkür ederim ilgin için

3 Beğeni

Yani verir vermesine de bu müşteriye fiyat olarak nasıl yansır bilemiyorum çünkü şuan bile TT un paketleri pahalı 50 mbps e 120 lira istiyorlar 200 mbps 300 400 tl yi bulur.

2 Beğeni

Port kiralama bedeline göre bence paket çıkartılabilir isteyen kullanıcılara özel.

1 Beğeni

Pingimi gören bir kere bakıyor bir daha bakmıyo morelleri bozuluyor insanın :joy:

3 Beğeni

Yani TT yenilikçi bir firma olduğunu düşünmüyorum bir arıza için bile günlerce uğraştırıyor ülke genelinde kablo yenileme çalışması bile yapılmıyor TT internet geliyorsa sorun yok kalitesini pek önemsemiyorlar o yüzden böyle bir yenilik yapacaklarını sanmıyorum.

2 Beğeni