Turk.net Vaat Ettiği İnternet Hızını Vermedi

Turk.net bana 81 mbps internet vaat etti, aldığım hız ise stabil bir şekilde 100 mbps civarı. Kurulum süreci boyunca aciliyetim dolayısıyla işlemleri hızlandırmaya çalışan ve yardımcı olan @EFG 'ye ve tüm türk.net çalışanlarına teşekkürü borç bilirim. Teşekkürler Türk.net!

1 Beğeni

Merhaba @karadag, bu süreç içerisinde göstermiş olduğunuz anlayışınız için ben size çok teşekkür ederim :hugs:

Tüm kullanıcılarımıza buradan elimden geldiği kadar yardımcı olmaya ve destek vermeye çalışıyorum. Çok sağ olun. İyi ki varsınız :smiling_face_with_three_hearts:

Farklı bir durum ile karşılaşırsanız bana istediğiniz zaman özel mesaj üzerinden ulaşabilirsiniz. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim :pray:

1 Beğeni

Teşekkürler @BLackOwL

1 Beğeni

Çok ilginç, ben sinyal seviyemin elverdiği hızı istediğimde tekrar tekrar reddedip altyapı sorgusundaki hızı vermişlerdi.

Benim sinyal seviyesi de 120 mbps görünüyor. Kuruluma gelen arkadaşa sorduğumda “Kopmalar çok olur” dedi. Ben de daha da zorlamadım. Başımızın gözümüzün sadakası olsun :slight_smile:

1 Beğeni

Aman aman nazar değmesin. Şu an kullanmış olduğunuz hızın maşallahı var :nazar_amulet:

1 Beğeni

@EFG Bir Gigabit’li olmasak da hızlandık işte :slight_smile: . Hele TR ortalamasının 27, Dünya ortalamasının 113 olduğunu düşünürsek. TurkNet sağolsun.

1 Beğeni

Hep birlikte en hızlısına :rocket:

1 Beğeni

VDSL de 100 Mbps görüldüğü halde fiber kullanıcıları hala 100 Mbps ile kısıtlanıyor bence 200 e çıkarılmalı artık VDSL den farkı olmalı @EFG

Şu an için bizim tarafımızdan belirlenen bir konu değil bu :frowning: Keşke hiç bir limit olmadan tüm kullanıcılarımız ulaşabilecekleri maksimum hızları alabilseler…

Şu an için bu konu hakkında bir bilgi yok. Gelişme olur ve bu konuda bilgilendirme yapılırsa size dönüş yaparım.

1 Beğeni