Turk net diyorki turk telekom onayvermiyor

Selamlar daha önceden turk telekom kullanıyordum ve taahüt sürem bittiği için ayrıldım ve turk nete baş vurdum abone oldum 5-6 gün geçti ama kurulum için kimse gelmedi kendilerini aradım ve konuşma sonrası gelen mailde turk telekom onay vermiyor onay bekleniyor diyor bu ne onayı ve neden uzun sürdü binamın alt yapısı turk telekom şimdiden teşekkürler

Tahmini konuşucağım sanırsam mahhallenizdeki port bitmeye yakın gibi bunu türk telekom yeni abonelerine saklıyor gibi!

Ne yapmalıyım beklemelimiyim çünkü cidden çok sıkıldım

1 Beğeni

Churn işlemlerinde eski sağlayıcının bu geçişe onay vermesi için yasal bir süre vardır. Genelde bunu TT sonuna kadar kullanıyor. Eğer eski aboneliğinizde ki abone adı TurkNet te ki abone adı ile aynı ise bu süreçte beklemeniz dışında yapmanız gereken bir şey Yok. Büyük ihtimalle bugün yarın onayınızı verecekler ve siz de yeni kullanıcı adı ve şifreniz ile modem kurulumu yaparak hizmetinizi kullanmaya başlarsınız.

1 Beğeni

Selamlar @Emirhan22, foruma hoş geldiniz :wave: Farklı sağlayıcıdan geçiş yaptığınızda sağlayıcının onay vermesi gerekiyor. Özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı iletirseniz aktivasyon durumunuzu inceleyip yardımcı olmaya çalışayım :raising_hand_man:

Yasal süre ne kadar acaba 5 gün olduda onay bekliyorum bugünde onay olmazsa nasıl olucak bilginiz var mı

Kolay gelsin son 20 gündür çok ilgisiz ve alakasız davranışlar sergiliyor Turk.net. Sebebini sordum bakalım nasıl bir cevap verecekler sabırsızlanıyorum :slight_smile:

Özel mesaj üzerindeki mesaja dönüş sağlarsanız sevinirim @Emirhan22 :raising_hand_man:

Sizin durumunuzla alakalı dönüş yaptım @ScotiaKaryatid :innocent:

zaten butun sorunlar turktelekomdan, altyapisina basliycam TurkNet in dusmani

10 günü geçti yardımcı olucak kimsemi yok

1 Beğeni

Özel mesaj üzerinden dönüş sağlıyorum :handshake:

Şuraya Turk Telekom ile ilgili öyle şeyler yazarım ki ağzınız açık kalır. Ama yeri değil ve maalesef o koltuklarda oturanlar hak ederek oturmuyor.

O nedenle maalesef az daha sabır…Çok şey değişecek emin olun.