Türk Net altyapı sorgulamada hızım düşük olarak güncellendi

Merhabalar daha önce Türk Net sitesinde hızım 96 olarak gözüküyordu. Şu an buna yakın bir hız alıyorum. Ama yakın zamanda sorguladığımda 70 olarak güncellenmiş. Diğer tüm sitelerde ise 96 çıkıyor. Sebebi nedir daha önce hız düşüklüğü şikayetinde bulunduğum için olabilir mi?

1 Beğeni

şuan ki hızınız 96 mı. aynı ankastre olduğu için aynı hız alabilirsin. öyle yazdığına bakma.
ama aynı ankastreye veya çevredekilerin aynı bakır üzerinden bağlanan kişi ne kadar çoksa ve ne kadar yüksek hız alırlarsa. hız düşmesi olabilir.

Nazım ona takılma kardeşim ve ses de etme :slight_smile: TurkNet TT nin altyapısın da yazan hız ne gösteriyor ise onu dikkate alıyor. (KAYNAK-TurkNet OİM Nesim Bey). Bu aralar TurkNet’in altyapı sorgulamasın da bir problem var sanırım. Bende de 100 gösteriyor ama diğer siteler de 80.

bendede 50 yazıyor ama 75 :smiley:

1 Beğeni

Bendede 75 ama sorgulamada 91 :d

1 Beğeni

Sen konuşma :joy: sende dslam kilidi var. TurkNet Online İşlem Merkezi destek kaydı aç hallederler demiştim. Aslında @EFG ve @Ugur.Aydogan da halleder ama şu aralar çok yoğunlar sanırım…

Aynısı başıma geldi 35 yazarken 23 yazıyor şuan ilginç

Selam arkadaşlar, gerçeğe en yakın değerleri modeminiz verir ve buna göre paket değişimi veya modeme ayarlama yapılması daha stabil olacaktır.

ben yazandan fazlasını alıyom ama ilginç olan o :slight_smile:

Ona bakarsan 75 mb görünüyordu 100 alıyorum :smiley:

1 Beğeni

Abi bir tek Türk Net mi TT den bilgi alıyor. Diğer yerlerde eskisi gibi yazıyor bir tek Türk Net güncellemiş.

TurkNet sitesin de var bişeyler ama anlamaıdk.