TT'nin fiberi çekmesi için neler yapabilirim

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3-4 ay önce 10 kişi (TT’li olan olmayan) ile dilekçe hazırlayıp bayrampaşa TT müdürlüğüne fiber dilekçemizi ilettik başta bi bahane uydurdular sonra ısrar sonucu 2 aya söz aldık. Söz aldık almasınada kapımın önündeki fiberi haladaha çekmediler tek bir tt çalışanı bile görmedim Twitterdan yazınca Altyapı çalışmalarımız bölgenizde devam ediyor diyor ama adresimi ben söylemedim bile :smiley: neyse uzun lafın kısası TT fiberi getirmesi için neler yapabilirim Dilekçe verdim Twitterdan yazdım başka bişe aklıma gelmedi.

Bundan daha fazlasını yapamazsınız malasef. Binam 3 yıllık 16 daireli 0 bir bina idi. Aldığımız da altyapı yoktu kavga dövüş FİBER çekilmesi gerek iken VDSL altyapı çekildi… Ona şükür ettik. Son 2 yılı da YÖNETİCİ olarak FİBER getirtmek için uğraşıyorum… Denediğim yollar TT müdürlük ile görüşmek ve sadece tamam değerlendirelim cevabı almak oldu. Daha sonralarında twitter üzerin den yazmak oldu. Arandım. Genel müdürlük araçılığıyla sizi arıyorum talebi aldık gibi dönüşler oldu. Hala gelen giden yok. Sonra sırasıyla tüm sosyal medya dan yazdım. En son Linkedin’den TT Ceo Ü.Onal beyefendiye yazdım. Artık onca başvuru dan sonra bıktılar mı yoksa linkedin üzerin den mi yazmam etkili oldu bilmiyorum ama bulunduğum ilin müdürlüğün de görevli FİBER satış pazarlama sorumlusu aradı direk beni 1 hafta içinde der iken görüştük. Dağıtım kutusunun evimin hemen önün den geçtiğini, fiber tip7 saha dolabı olduğunu tüm şartların güzel olduğunu iletti tarafıma ve ekleyerek ‘‘Fiber için apartmanlara gidiyoruz, millet istemiyor, biz fiber getirecek yer arıyoruz çok iyi oldu bu’’ dendi. Sonun da onaya gönderildi. 4 ay oldu bekliyoruz. Geçen arandık, maliyet yüksek çıkmış onaylanmayacakmış gibi duruyormuş. Sebebi ne dedim ? Bizim oraya gelen fiber kablo kapasitesi düşükmüş :slight_smile: Tekrar maliyet azaltılarak onaya gönderilecekmiş. Yani kısacası olursa onaylanırsa 1 sene daha bekleyin diyorlar :smiley: 16 dairenin 14 ü TT müşterisi üstelik. Şimdi en son artık CİMER üzerin den yazı yazdım ve Türkiye Varlık Fonu olarak seçtim kurumu. %55 Hisseyi aldılar ya bi ihtimal dedik. Daha dönüş yok 1 haftadır. Bakalım değişen birşey olacak mı göreceğiz. Anlattıklarım sorunuzu galiba detaylıca cevap olmuşdur :slight_smile:

3 Beğeni

Merhaba @Hasan_Enes, beklemekten başka yapabileceğiniz ekstra bir şey kalmamış :frowning: Umarım başvurunuz dikkate alınır ve en kısa süre içerisinde bölgenize fiber altyapı çekilir.

1 Beğeni

Gigafiber kapimin onune cekildi top seklinde birakildi hocam kutu ne zaman konur acaba

1 Beğeni

Nisan ayı içerisinde bölgeniz için planladığımız iş sürecimiz var.

1 Beğeni