TT VDSL(Turknet) den gigafibere geçiş için yardım lütfen

Şuan TT altyapisinni kullanarak türknetten VDSL hizmeti alıyorum. Mahallemize gigabiber altyapısı çekiliyor. Şuan kablolama yapılıyor bizim binaya 50 MT kaldı kutular konulmadı.
Dün SMS ile “Artık kavuşma vakti geldi. Binanizda internet altyapisi hazır…” Şeklinde mesaj ve link geldi. Linke tıkladığımda aktif internet görünüyor ama hizmet numarası girince bu numaralı hizmet bulunamıyor gibi hata veriyor. En azından öncelik alabilmek için TurkNet VDSL den TurkNet gigafibere geçiş için işlemlere başlamak istiyorum. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum.
@TurkNetDestek

Merhaba, konu ile ilgili 87188846 numaralı kaydınızı oluşturduk. Ekibimiz kısa süre içerisinde süreç hakkında dönüş yapacaktır. Sizi bilgilendireceğiz. :innocent:

Müşteri temsilcisi tarafından aranarak altyapı sorgulaması yapıldı. Şuan için fiber hattı olmadığından geçiş hizmeti yapılamadı. Alt yapı kurulduktan sonra başvurumu yapacağım. Kısa süre içinde geri dönüş ve bilgilendirme için çok teşekkürler.

Biz teşekkür ederiz, en kısa süre içerisinde sizi GigaFiber hizmetimiz ile buluşturmak dileğiyle. :blue_heart: