Tt forum

Allah rızası için bana tt yetkililerini bulabileceğim bir forum önerin

hiç mi yok birafder 20 karakter

Türk Telekom yetkili derken tam anlayamadım sorun ne belki buradan hal olur

wifi gitti sadece kablo ile bağlanılıyor modemi açıp kapayınca böyle oldu

Merhaba, burası TurkNet forum sitesi fakat elimden geldiğince size yardım edebilirim. TT’ye ait herhangi bir forum sitesinin olup olmadığını bilmiyorum fakat yok diye de biliyorum.

Sorununuza gelecek olursak, modeminizi resetlemeyi denediniz mi? Modeminizi sıfırlayıp tekrardan kurulum yapmayı kısacası.

Modeminizi sıfırlamadan önce TT müşteri hizmetlerinden kurulum için TT nin size tanımladığı kullanıcı adı ve şifreyi istemenizde fayda var çünkü kurulum yaparken sizin işinize yarayacağını düşünüyorum.

Ulan şurda 2 ay kalmış kürşad sabret diyorum çıkan soruna bak modemi kafalarında kırmak istiyorum şu an :rage: :face_with_symbols_over_mouth:

TT bu sorunu bilerek yapmış gibi durmuyor yani TT ile alakası yok çünkü sadece kablolu olarak modeme bağlanabiliyorsunuz. Modemin yazılımda bir bag olmuş olabilir veye ayarları ile ilgili bir sorun olabilir.

Arayınca dönücem bu 5.sorun

Twitter’dan yazmanızı öneririm.

dm den yazdım bakalım ne çıkacak

Umarım bir çözüm bulursunuz.

2 ay için cayma bedeli fazla çıkmaz ki. Sorun isterseniz TT’a. Belli bir cayma bedelini Turk.Net karşılıyor çünkü

şöyle cayma bedelini biz ödüyormuşuz TurkNet ödeseydi geçecektik

İyi de zaten öyle oluyor. Siz cayma bedeli için çıkan faturayı Turk.Net’e yolluyorsunuz onlar ay ay düşüyor faturanızdan.

aradık düzeldi şu an inşallah TurkNet te böyle bir sorun yaşamayız

2 Beğeni