TT Fiber hattı

7 bloklu 112 daireli 20 yıllık sitede oturuyorum. benim binamın kapısının 3 metre önünden ftth fiber geçiyor 10 metre sağdaki yeni binalara ve ileriye doğru gidiyormuş. 10 gün kadar önce BTK üzerinden TT’ye altyapının çok eski olduğunu siteye kadar gelen vdsl hattın eski kablolardan yetmediğini ya fiber ya da hat yenilenmesi için yazdım. Bugün arandım ve açık adresim istendi ekip gelmesi için. Bu fiberi verebilecekleri anlamına gelebilir mi? Gelebilirse süreç nasıl işleyecek? Fiber gelirse daireye kadar göndermek için kanal yok mevcut kanallardan telefon kabloları çıkıyor o kanallar da ne kadar sağlıklı bilmiyorum buradan olmasa da doğalgaz borularının yanından kablo geçirilirse sorun olur mu? Bu durum fiber vermemeleri için bir sebep olabilir mi? Bilgisi olan buna benzer olaylar yaşayanlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Onun yerine gigafibere başvurun bence.

Sitenize TurkNet GigaFiber Getiriyoruz! kısmında bilgiler var.

Ama Hatay’da oturuyorum :neutral_face:

O zaman tt müdürlüğüne dilekçe verin gelir apartmana kutu koyulduktan sonra fibere başvuranların dairelerine çekiyorlar sadece kablo bir yolunu bulup.

Yeterli boşluk varsa yapabilirler.

Pazarlamaci geliyor evinize önden başvuru aliyor. Sözlesme imzalatiyor yani seni onden abone etmeye çalisiyorlar. Kendi kafalarinda yeterli kisi olursa o zamqn cekiyorlar bendede ayni süreç oldu 18 dsireden 10 kisi basvurursa getiririz dediler ama başaramadik

Hat aktif olmadan satış yapmıyorlar.

Bu adresteki form dan geri donus yapilan varmı gercekten merak ediyorum. 430 konutluk bahcesehirde site olarak basvurduk 2 ayi gecti gece burda com daha uzun zamandir donus bekledigini yazanlar var.

1 Beğeni

Merhaba @sinanaltinari, bu durum için bölgenizde bulunan TT bölge müdürlüğüne giderek talep oluşturun. Sizin için daha hızlı bir süreç olur ve günün sonunda net bir cevaba ulaşabilirsiniz.

Merhaba @ssy1979, sizinle konu hakkında görüşmüştük. İsterseniz bana o mesaj iletisi üzerinden tekrar yazın. Ben bizzat proje ekiplerimizin başındaki yetkilimize sizin durumunuzu sorayım. Kusura bakmayın. Ben size ne olursa olsun, olumlu veya olumsuz geri dönüş yaptıracağım.

Cok iyi olur mevcutta sol kullaniyorum su an ama TurkNet tercihim olur getirirlerse ki site geneli superonline dan sikayet var

O zaman ben sizden mesajınızı tekrar bekliyorum. Anlayışınız için çok teşekkür ederim :pray: