TT Fiber Hakkında

Dün dışarı çıktığımda TT’nin taşeron iştiraki Akçadağ firmasına ait TT ekipleri dozerle gelmişler ve kazı yaptılar ve bizim binaya yakın bir konumda fiber altyapı çektiklerini ve sorduğumda da fiber döşediklerini ilettiler. Bağlantı yaptıkları yerde de demir kapak üzerine türk telekom yazılı bir bölüm açılmış. Tahminen apartmana kadar bu başlangıçta ne kadar sürer fiber kullanabilmek. Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

https://forum.turk.net/t/ftth-fiber-geliyor-mujdemi-isterim/22565

Deneyimlerini daha önceden paylaşan bir kullanıcı olmuştu.

1 Beğeni

Teşekkürler. Fiberin geleceğini şöyle anlıyorum TT kapsama haritası sorgulaması yaptığımda “Seçtiğiniz lokasyonla ilgili bilgiye ulaşılamamıştır” şeklinde uyarı veriyor. Aynı zamanda TurkNet üzerinden altyapı sorgulaması yaptığımda da “Adresinizde TurkNet internet hizmetleri için gerekli altyapı bulunmamaktadır. Bu sebeple adresinizde internet hizmeti veremiyor ve başvurunuzu alamıyoruz.” uyarısı veriyor. Bu uyarılardan geleceğine dair ümitlerim artmaya başladı.

1 Beğeni

Umarım en kısa zamanda gelir :innocent:

Sorgulama yaptığımda hala sonuç alamıyorum. Yaklaşık 2 hafta geçti üzerinden kazı çalışmasının üzerinden , türk telekomla görüştüğümde de altyapının hala VDSL olarak göründüğünü belirttiler.
resim

O uyarının sebebi bulunduğunuz santralde kullanılabilir port olmaması olabilir.