Tp Link td 9970 v3 firmware

Arkadaşlar selamlar elinde Tp Link td 9970 v3 ün IPV6 firmware i olan varmı. Köprü modunda access point olarak kullanıyorum. Fakat ICMP mesajlarının iletilmesinde firewall hatası veriyor.

Merhaba root erişimine ihtiyaç var ipv6 ayarlarının yapılması için ama bildiğim kadarıyla son sürüm de root erişimi i kaldırdılar ve yine bildiğim kadarıyla ipv6 çalışmıyor malesef.

root yetkisi kaldırıldığı icin firmware atıp tekrardan root almaya calışacağım

Root yetkisi alsanız da ben o modemi eskiden kullandım root yetkisi ile ayarları yaptım ama internet e ipv6 üzerinden çıkış sağlıyamadım router olarak nasıl olur bilmiyorum denemedim.

Evim 2 katlı (dublex). Mulumunuz üzere wifi sinyalleri tüm evi kapsamıyor. Salondan ofis olarak kullandığım odaya iki adet cat 7 kablo ile lan erişimi sağlıyorum. Bu cat7 lerden birini td w9970 e diğerini playstation 5 e bağlıyorum. Fakat odada yazıcı bilgisayar telefon gibi ağa bağlanması gereken cihazlar için access pointten vazgeçemiyorum.
Hali hazırda td w 9970 i access point olarak kullanıyorum ipv6 iletiminde de sıkıntı cıkartmadı. firmware sürümüm 19.06.21.01005. Fakat root yetkisini alamadığım için IPV6 için ICMP menüsüne ulaşamıyorum. Çok atla deve bir durum değil ama şansımı deniyorum açıkcası.

Merhaba

Fiber kulananlar ve wan bağlantısı kuranlar : Tp link C80 router ipv6 görünüyor testlerde ama fiberde gördüm sadece diğer modlarda gözüküyor mu bilmiyorum.

Burdaki konu üzerinden nasıl root atacağınız gösterilmiş isterseniz bir deneyin.

19.06.21.01005 bu firware de nedense çalışmıyor.
Elimde 1 adet daha td w9970 v3 20.08.05.01006 var. Bu cihazda çalıştı bu yöntem. sizin cevabınızı şimdi gördüm.
TurkNet kullanıcılarının bu kadar birbirine destek vermesi çok hoşuma gitti keşke çok daha önce TurkNet 'e geçmiş olsaydım.

2 Beğeni

Ne demek elimizden bir şeyler geldiyse ne mutlu bize :blush::pray:

2 Beğeni