Teşekkürler Ederiz TürkNet

Bu senenin başında GigaFiber Bağcılar/Güneşli Mahallesine gelecek diye başladık proje daha sonrasında iptal oldu, sonrasında yazın ortasında tekrardan Bağcılar/Çınar Mahallesine altyapı gelecek diye duyduk şuanda oradaki projede iptal olmuş.Bağcıların çevresindeki (Yenibosna,Şirinevler,Bahçelievler,Kocasinan)’a Giriş Yapıp Bağcılar’ı es geçtiğiniz için Teşekkürler TurkNet

3 Beğeni

Bağcılar isminden kaybediyor :smiley:

2021’de kayıtlı Resmi nüfusu 737 bin 206 kendileri bilirler.

1 Beğeni

Aslında birçok mahallesinde Türknetin istediği gibi altyapı döşeme imkanları var. Kablolar yer altından değilde havadan binaların balkon çıkıntılarının altından yürüyor. Malum telekomun lokal kablosu dışında yeni çektiği beyaz 4 kıl fiberli çelik telli fiber kablosunu aynı şekilde binaların altından yürütüyorlar. Demek ki belediye yeraltından kablo gidecek demiyor deseydi malum telekomada demesi gerekirdi. Gerçi daha hala elektrik kabloları bile açıktan gidiyor ya.

Başka bir sebebi olmalı muhtemelen diycemde yapa da var burada yatırım yapmaya değmeyecek yer olsaydı yapa santralleride olmazdı. İlginç bir durum.

2 Beğeni

Aynen o şekilde kendileri bilir plan falan hikaye sanırım.?

1 Beğeni

Bana belediyeyle bir anlaşmazlık var gibi geldi yoksa ekleyip çıkarmazlardı öyle.

1 Beğeni

LinkedIn’den dönüş oldu mu?

Hala olmadı ve sinir bozucu olucak cevap vermeleri sarkarsa ben yazmadım bu arada kendilerine.

1 Beğeni

Dönüş bu şekilde oldu hocam

1 Beğeni

Altyapı geliştirme çalışmasına onay vermemek akıl karı değil. Umarım süreci yavaşlatan bu vizyonsuzlardan kurtuluruz. Keşke elimizden birşey gelse de yapsak.

1 Beğeni

Bağcılarda zor kurtuluruz ben belediye’ye gidicem salı günü

3 Beğeni

Merhaba @alihann_gundogu, TurkNet olarak tüm kullanıcılarımıza GİGAFİBER hızlarımız ile hizmet vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Altyapımızı genişletirken uyulması gereken prosedürler ve alınması gereken izinler var… Bazı durumlarda ne yazık ki olumsuzluklarla karşılaştığımız için biraz bekleyebiliyoruz. Bu sebeple siz ve sizin bölgenizde GİGAFİBER altyapımızı bekleyen kullanıcılarımız biraz daha beklemek durumunda kalıyor :frowning: Bu duruma inanın sizin kadar bizler de üzülüyoruz. Ancak dediğim gibi şu an için sadece beklemek zorundayız. Gelişme olursa size haber vereceğiz.

1 Beğeni

Ben belediyedeyim şuan


Buradaki yetkililer herhangi bir başvuru yapılmadığını söylüyorlar UBAK’tan izin belgeleri varsa biz altyapı çalışma iznini niye vermeyelimki diyorlar ve Bağcılar’a Superonline’ninde Altyapı Çalışması Başlatacağını İlettiler.Bizzat Cuma Günü belediye başkanı ilede görüşeceğim, bu arada gelecek arkadaşlar varsa konu ile ilgili imar müdürlüğü Selehattin Bey ile görüşebilirler.

3 Beğeni

Superonline’de bağcılarda herhangi bir yere altyapı çektimi bilmiyorum ama internetten sorduğumda aldığım yanıt.


l

1 Beğeni

Belediye izinleri vs gibi konular TurkNet tarafından da takip ediliyor. Size nasıl bir bilgi verdiler bilemiyorum. Süreç arka planda işleyişini devam ettiriyor. Sizin başvurunuz bir şeyleri değiştirebilir mi bilemiyorum :frowning:

1 Beğeni

Yani bu cevap Bağcılar a yapacağız ama size gelmeyeceğiz mi oluyor? :roll_eyes:

1 Beğeni

Bağcılar geneli çalışmaları var ama bizim mahallemizde şuanlık planlanan bir çalışma yokmuş bu demek oluyor ben zaten onu belediyedeki arkadaş doğrumu söylüyor çek etmek için sordum superonline fiyat hız olarak bana gelmez zaten gelsede türk telekom fiber altyapısında TurkNet’e devam ederim bir süre daha.

3 Beğeni

Belediye’den ne gibi izin almanız gerekiyor belediyeyi bağlayan kısmı nedir de geçen yıldan beri 2 defa biri güneşlide diğeride çınar mahallesinde yapılacak proje askıya alınıyor neye göre proje planı yapılıyor çınar mahallesi ve güneşli mahallelerine, bu işte onu açıklama şansınız varsa daha aydınlatıcı olur benim adıma bu arada belediye başkanıda aile dostumuz, bu konuda yardımcı olabileceği bir şey olursa destekler belediyedeki memur izinlerin ulaştırma ve altyapı bakanlığından alıntığını ve bu aşamada TurkNet’in belediye’ye herhangi bir altyapı projesi için başvurusu olmadığını iletti.
Belediye ile ilgili ne problem olabilir ben onu sormak için gittim ama aldığım cevap bu şekilde oldu.

3 Beğeni

Arka planda ne döndüğünü bilemeyiz, belki TurkNet belediyeden aradığı desteği bulamayınca başvurudan vazgeçmiştir. Belediyenin de altyapı masraflarına ortak olması gerekir sonuçta kaliteli bir hizmet sunuluyor vatandaşa. Türk Telekom bile böyle eş zamanlı fiber altyapı çalışması yapamıyor. Bence TurkNet çalışma yaptığı bölgelerde belediyelerden maddi destek alıyor, Bağcılar Belediyesi hiçbir destek vermeyince iptal etti.

Bahçelievlere gördüğüm bir çok yere ve orada yaşayan arkadaşlarıma gigafiber geldi kullanıyorlar, kablonet ve malum telekomda uzun zamandır var oraya yapılırken bağcılarda malum telekom dışında bir firmanın olmamasında ben belediye tarafında art niyet ararım.

1 Beğeni