Tam kapanma döneminde tüm kurulumlar ücretsiz!

Tam kapanma döneminde TurkNet olarak hep yanınızdayız. Üstelik bu döneme özel hizmetlerimizi genişleterek bayram seyran demeden ekiplerimiz çalışıyor olacak. Saha ekiplerimizle saat 08:00 – 22:00 arasında, hizmet kanallarımızla da 7/24 sizlerleyiz!

Türkiye’nin en hızlı internetini size sunabilmek için biz kapanmak yerine daha da açıldık. Siz hiç yerinizden kalkmadan başvurunuzu yapın, biz gelip kuralım. Böylece taahhütsüz ve kotasız internetinize hızlıca kavuşun. Aylardır Netflix’e en hızlı bağlanan operatör olarak sunduğumuz hızlarla Steam, EBA ve Zoom gibi platformlara yüksek hızlarda ulaşabileceksiniz. Aboneliğinizden sonra arkadaşlarınızı TurkNet’li yaparak da bol bol bedava internet kazanabilirsiniz.

Ücretsiz kurulum kampanyasından yararlanmak için davet kodunuz: TKKQ1RWWFRQLV37

Davet kodunuzdan Sınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber İnternet Paketleri - TurkNet sayfasında 4. adımda girerek veya TurkNet Satış ve Başvuru Takip Hattı 0(850) 288 80 81’i arayıp müşteri temsilcisine telefonda ileterek yararlanabilirsiniz.

13 Beğeni

Hocam sadece konuyu okuyan kişileri aydınlatmak için soruyorum bu kodu kullananlar aynı şekilde 1 ay ücretsiz kullanabilecek mi?

1 Beğeni

Hayır, sadece kurulum hizmetimiz ücretsiz yapılacaktır.

1 Ay bedava kullanamıyoruz , kurulum ücreti de ödemiyoruz. Pek bir şey değişmemiş gibi ama :smiley: Olsun güzel bir adım olmuş.

Ücretsiz kurulum kampanyamız, arkadaşını getir veya farklı bir kampanyamız ile birleştirilmiyor.

Bende geçen hafta başvurdum daha kurulum gerçekleşmedi bu kampanyaya katılabilir miyim?

Tamamdır. Yorumu sileyim de yanlış bilgilendirme olmasın.

Yüksek ihtimalle katılamayacaksınız ancak bu durumu bize Online İşlem Merkezimiz üzerinden kayıt açarak talebinizi bize iletirseniz arkadaşlarım size bu konuda daha net bir cevabı vereceklerdir.

Hocam benim kurulumum daha bugün oldu ancak kodu kullanmadim arayıp söylesem kabul edilir mi yoksa ilk başvurumda mi söylemeliydim ?

Dün başvuru yaptım ama kod hata verdi. Bu yüzden destek kaydı açtım ama kodun artık çalışmadığını 1 ay ücretsiz internet tanımlanacağı söylendi.

Kolayı var hocam. O başvuruyu iptal edin ben size 1 ay ücretsiz kod vereyim onunla başvurun. (Ya da elinizdeki kod ile)