Sürekli olarak mini-internet kopmaları yaşıyorum

herkese merhabalar. yaklaşık 10 gündür sürekli olarak saat başı ya da daha sık bir şekilde mini-internet kopmaları ya da aşırı yavaşlama yaşıyorum. internet kopma-yavaşlamaları online oyun oyarken aşırı can sıkar bir boyuta ulaştı açıkçası. modemde internet ışığı yanıyor fakat inanılmaz bir yavaşlama oluyor. son 3 günde 3 kere arıza kaydı bırakmama ve modem değişikliği talep etmeme rağmen kimseden geri dönüş alamadım.
playstationa telefondan bağlandığımda 110-120 poing almama rağmen kopma ve düşme sorunları yaşamıyorken ethernet ile olan bağlantımda bunu yaşıyor olmam üzücü açıkçası. öyle teknik meselelerden anlayan birisi değilim mesaiden sonra 1-2 saat FIFA atan casual gamerlardanım diyebilirim. sorunuma gelince, tahminimce modemimden kaynaklı olduğunu düşünüyorum fakat herhangi bir geri dönüş alamadığım için buraya yazma gereği duydum.

Merhaba, @basar11 sistemde kayıtlı olan numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz? Hizmetinizi görüntüleyemedim

merhabalar, abonelik numaram profilimde kayıtlı.

Merhaba, @basar11 hizmetinizi görüntüleyemedim. Forum profilinize hizmetinizde kayıtlı telefon numaranızı eklemenizi rica ederim.