Sürekli kopma

Merhabalar,
Arkadaşlar yaklaşık 3 gündür sürekli kopma var internetimizde. TurkNet TT ekibi yolladı sorunun modem kaynaklı olduğunu söylemişler Asus ile görüştüm model AC750 bir problem yok çıldırmak üzereyim artık. Sürekli kopup duruyor. Yardımcı olabilecek biri var mı?


Modem hat değerim ekte.

  • Liste öğesi

Moderatör arkadaşlar daha iyi bilir ama benimde aynı problemim vardı. Hat zayıflamanız birazcık yüksek. Snr değeriniz biraz düşük gibi 12 üstü yapıp tekrar denerseniz belki kopmalarınız azalacaktır.

  1. Liste öğesi
1 Beğeni

Merhaba

Upload zayıflamanız çok yüksek kendime kıyasla aynı zayıflama vardı aradabi yapıyordu oda kablonun düzgün çakılmaması ve rj11 düzgün kabloya geçmemesi sebebi olabiliyor, Kablonuz cat 6 değilse ve eskiyse yapabilir.

1 Beğeni

Nasıl hallederim bunu yani o değer nasıl yükseltilir?

Bunu kim çözer ve ne demeliyim?

Yeni bir dsl kablosu alabilirsin max 5 tl Cat 6 kablosu dersen elektrikci verir.
Kablo yani iç tesisatinizi değiştirecekseniz ise işinde usta sağlam bir elektrikci getirtip ankastre kutusundan başlayip modemin arkasina direk bağlanacak kadar yeni bir cat6 kablo çektirebilirsin.

1 Beğeni

Merhaba

Ankastreden eve gelen kablo sizin sorumluluğunuzda, kablo çekimini kendiniz yapamıyorsanız elektirikçiye yaptıra bilirsiniz.
DSL için yeni bir kablo aldıktan sonra elektirikçiye çektire bilirsiniz veya elektirikçiden kablo çekmesini isteye bilirsiniz.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :pray:t2:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim, yapacağız :pray:t2:

Rica ederim.:relaxed::+1: İyi kullanimlar.

Merhaba @pinkward, @CKLasT ve @furkansulek sizlere vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederim :pray: