Sürekli kesintiler saçmasapan sorunlar

An itibariyle sadece foruma girebiliyorum ya gece oturup kullanıyorum sorun gündüz kullanıyorum sorun ne zaman kullanayım şu Allahın cezası interneti artık bıktırdınız usandırdınız be.

Sorununu daha açık bir şekilde ifade edersen yardımcı olabilecek bir çok kişi var forumda.

1 Beğeni

Yaşadığınız sorunu detaylı bir şekilde anlatır mısınız?

1 Beğeni

Yaklaşık 9-10 ay önce geçiş yaptım pandemide superonline kullanırken 34 sabit ping alıyordum valorantta ama TurkNet 'e geçtiğimden beridir pingim 48 falan ortalama (Bir ara Madrid sunucusunun pingi İstanbul sunucusunun pinginden düşüktü). Zaten aylardır sürekli internetim kesiliyor geliyor ping ve kesintiden dolayı uyku saatlerimi dahi değiştirdim fakat gece saatlerinde dahi ping yüksek ve kesinti oluyor. Bunun için OİM’den kayıt oluşturdum fakat gelen tt ekipleri sorunun evime gelen kabloda olduğunu söylediler bir tanesi bilmem kaç veriyor diğer kablo 8 vermesi gerekirken 5 mi ne veriyor gibi bir şey söylediler internet hızınızı düşürün falan diyip gittiler fakat OİM’de yardımcı olan beyefendi zaten düşürmüştü ve etkisi olmadı bunu belirtmeme rağmen konuşup gittiler gidip evimde sorun olduğunu söylemişler fakat gelen ekip kablolarımı kontrol ettiler benim kablolarımda sorun olsaydı orada söylerlerdi eve gelen kablodan olduğunu söylemek yerine. Kısacası kaç aydır şu ping sorunlarından dolayı özellikle forumda yazmaktan çok yoruldum lütfen biri yardımcı olsun yoksa gidip saçmasapan firmalardan internet alacağım neyle karşılacağımı bilmeden. Malatyada TurkNet kullanan bir arkadaşımın arkadaşı var onun da ping konusunda sıkıntıları varmış forumda da pingden dolayı şikayetçi olan birçok kişi var bir problem varsa ve buna çözüm arıyorlarsa falan bizlere bildirseler keşke, en azından uğraşıldığını düşünürüz.

Kaç kişi gördüyse hiç yardımcı olmadı ben aylardır yazıyorum siz belki görmemiş olabilirsiniz ama gören kişiler cevaplayan kişiler oldu.