Superonline fiber sorunu

Sokagımıza superonline kendi fiber altyapısını döşedi. Bende hemen TurkNet destege mesaj attım. Hattımı sorgulayın fiber geldi mi diye. Gelen cevapta evet altyapınızda fiber var onaylarsanız hemen işlemi başlatalım yazdı. Bende neyi onaylıyorum ek bir ücret var mı falan sorular sordum devamı gelmedi. İkinci bir kayıt olusturdum bu seferde altyapınızda vdls var denildi.

1. Sorum şu superonlinenin (yoldaki kapakta öyle yazıyor) kablosunu kullanabiliyor musunuz.
  2. Neden böyle çelişkili mesajlar atıldı Yapay zeka mı kullanıyorsunuz. Bizi mi yiyorsunuz
  3. Superonline’nı onaylarsam binama kutu koyacaklar. İlerde siz gelirseniz ikinci bir kutu mu konacak.
  4. ilerde gelir misiniz?
    Ben bina yöneticisiyim. Acil cevaplamanız lazım. Duruma göre superonline’a geçecegim. Kapıma kadar fiber gelmiş başka seçenek kalmıyor. Adres istiyorsanız 30 ağustos mahallesi 2106.sokak etimesgut ankara

Merhaba, eğer adresinizde gigafiber altyapımız yoksa sadece ortak altyapı üzerinden hizmet veriyoruz. Farklı bir servis sağlayıcının altyapısını kullanmıyoruz. Forum profilinize müşteri numaranızı ekleyerek buradan bilgi verir misiniz?