Superonline fiber internet sorunu

Hocam merhabalar binaya türkcell Superonline fiber kutu kurdu. Fiber internetten faydanmak istiyorum TurkNet müşteri temsilcisi ile konuştuğumda anlaşması olmadığını belirttiler bunun acaba oluru yokmudur ne yapılmalı.

Merhaba @mertcyn, temsilci arkadaşlarım size bu konuda doğru bilgi vermişler. Bahsettiğiniz İSS altyapısını kullanarak size fiber hizmet veremiyoruz. Umarım yakın zamanda TTFiber altyapısı gelir ve bu altyapı üzerinden size hizmet verebiliriz.

Rica etsem altyapınızı İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet web sitemiz üzerinden kontrol edip buraya ekran görüntüsünü atar mısınız? Hep birlikte size na kadar hız verebileceğimizi görelim.

Hocam ben zaten TurkNet kullanıyorum 85mb Max alıyor ama bazen düşüyor bazen yükseliyor yeni kişi gelince durum değişiyor kararlı değil fiberde öyle değil ama 100mb alıyorsunuz karda yağsa yağmurda yağsa yeni kullanicida gelse istikrarlı bir internetiniz var.

Durumunuzu şimdi anladım. VAE altyapısı üzerinden hizmet alıyorsunuz. Dediğim gibi bahsettiğiniz İSS altyapısını kullanarak size fiber hizmet veremiyoruz :frowning:

Umarım yakın zaman içinde @BLackOwL senin bölgene de gelir :slight_smile:

superonline altyapısında 100mbps 130-140 lira yapacağınız taahhüte göre ama millenicom aynı TurkNet’in tt altyapısını kullandığı gibi superonline’ın altyapısını kullanıyor.

taahhütsüz 100mbps download 10mbps upload’ı 105 liraya veriyorlar. orayı bi deneyebilirsiniz isterseniz başka altyapı gelene kadar.

1 Beğeni