Sultangazi GigaFiber

2022’de Sultangazi/İstanbul’da GİGAFİBER hizmeti için herhangi bir planlama var mı? Bir de 5-6 ayda bir buradan sorsam problem olur mu acaba? Takip etmek isteyen buradan edebilir hem.

Merhaba öncelikle forumumuza hoşgeldiniz :hugs:
2022 için şu anlık bilgi verilmemektedir. Sultangazi için Gazi Mahallesi, Yunus Emre Mahallesi, Zübeyde Hanım, İsmetpaşa, Uğur Mumcu… GigaFiber taleplerini arka planda ilgili birime ilettim. Oturmuş olduğunuz mahalle bilgisini iletirseniz talep olarak iletebilirim arka planda. Tabi buradan sorabilirsiniz, hiç sorun yok dediğiniz gibi takip etmek isteyenler bu konu üzerinden takip sağlayabilir.

1 Beğeni

Hoş buldum :hugs:
2022 Mart ayında sorsam bilgi verebilirsiniz sanırım değil mi? Eski Habipler Mahallesindeyim. Burası küçük bir yer. Burada pek müşteriniz yok diye tahmin ediyorum :sweat_smile:. Ama sitede oturuyorum şu anda. Gelirseniz yaklaşık 40 daireyi ikna etmeye çalışırım :joy:

1 Beğeni

Tabi bilgi veririm :slightly_smiling_face: Belirttiğiniz adresi talep olarak ilgili birime iletiyorum. Umarım bu hizmetten en kısa sürede yararlanırsınız :pray:t2:

1 Beğeni

@Baran Moderatör bey lütfen Sultangazi/Cumhuriyet mahallesinide ekler misiniz? Teşekkürler

1 Beğeni

Tabi gerekli birime iletiyorum, iyi günler dilerim :slightly_smiling_face:

@EFG Sultançiftliği mahallesi için planlama olduğunu öğrendim çok heyecanlandım, acaba Eski Habipler mah. için de planlama var mı öğrenebilir miyim

Uğur mumcu mahallesi için de planlama var mı acaba?

@restwell evet Sultangazi/Uğur Mumcu mahallesi planlanan GİGAFİBER bölgelerimiz arasında yer alıyor :rocket:

@EFG ismetpaşa mah. planlama varmı acaba?

@EFG Eskip Habipler mah. için de bilgi alabilir miyim :point_right: :point_left:

@EFG Bağcılar, Yenigün Mahallesi için bir güncelleme var mı acaba?

Yok yok, Bağcılar için bir gelişme olsa haberim olur benim :slight_smile:

Sultançiftliği hemen dibimde, uğur mumcu desen aynı şekilde, Karadeniz mahallesinde zaten çalışma var. O da hemen bitiğimizde. Bu kadar yere geliyor da cumhuriyet mahallesini nasıl hala planlar arasına almıyorlar anlamıyorum. Sultangazide oturanlar bilir . Burada yapılaşma açısından en düzgün 2 mahalle cumhuriyet ve uğur mumcu. Kaldı ki cumhuriyet çok da küçük diğerlerine göre.

+1 olarak Zübeyde hanımı da ekler misiniz ?

@qokmenx, bulunmuş olduğunuz bölge GigaFiber hizmetimizin planlı iş listesi arasında yer alıyor. Yeni eklenen sahalar arasındadır.

1 Beğeni

Sultangazi/cumhuriyet mahallesi hala yok herhalde

Merhaba @archosan, ne yazık ki bulunmuş olduğunuz bölge planlı iş listemiz arasında yer almıyor :frowning: Umarım kısa süre içerisinde size gelebiliriz.

Merhaba @EFG istanbul maltepe zümrütevler Mahallesi Firatlı Sokak ***** gigafiber projesi bulunuyor mu acaba 2021 yılında da sormuştum sitede de gözüküyordu 2022 yılında mevcut mu acaba bakabilirmisiniz yoksa talep sunabilirmisiniz teşekkürler vdsl kullanmaktan gına geldi :confused:

Merhaba @yasin12, yorumunu düzenledim. Adresin direkt olarak açık bir şekilde paylaşılmıştı. Ne olur ne olmaz diyelim :slight_smile:

Planlı iş listemiz arasında bulunduğunuz bölge yer alıyor. Umarım kısa süre içerisinde bu hizmetimizi size getirmiş oluruz.

2 Beğeni