Sultangazi / 75.Yıl Mahallesi Gigafiber

75.yıl mah/Sultangazi/İstanbul adresi için bir gigafiber yatırım planı varmı? Sevgili moderatör abiler?

1 Beğeni

Güncel

Sultangazi 75.Yıl Mahallesi 2021 GigaFiber planları arasına eklendi.

1 Beğeni

hocam suan turknette ipv6 kullanan varmi ben daha once ipv6 tanimliydi hattima ancak suan yok modemde ipv4 ve ipv6 secince modem ışığı kırmızı yanıyor modem de ipv4 sevince sorun yok internet bağlanıyor onunden destek oluşturdum cevap bekliyorum

@Baran Sultangazi/ Cumhuriyet mahallesi için bir gelişme var mı?2021 veya 2022?

Merhaba 75.yıl mah. Sultangazi bölgesi gigafiber çalışması için hala beklemedeyiz henüz hiçbir gelişme yaşanmadı. 2021 eylülden beri bekliyoruz. Rica etsem beni bilgilendirirmisin?

Bu konuda @EFG sizi bilgilendirecektir.

Birkaç gün önce Cebeci için sordum, daha net bir tarih vermediklerini söylediler.

1 Beğeni

Başka bir forumda görmüştüm.2022 sonuna doğru başlanacak diyorlardı.Kazı yasağı varmış

1 Beğeni

75 yıl mahallesi 2021 de eklendi 1 yıl geçmiş hala gelişme yok

1 Beğeni

Gigafiber ne zaman gelecek kardeşim 75 yıl mahallesi ne. 2080 yılında mı yoksa gelecek

1 Beğeni

GİGAFİBER çalışmaları sırasında uyulması gereken prosedürler mevcut bu konuda TurkNet titizlikle çalışmalarına devam ediyor.

1 Beğeni

1 yıl geçmiş ne prosedürü turktelekom Türksat süper online Sultangazi de yatırım a Başlamış sizi geçmiş 1 yıl dir yalan söylediğiniz ortaya çıktı

Bu konuda neden yalan söylensin? TurkNet neden bölgenize altyapıyı ulaştırmak istemesin? Tüm servis sağlayıcıların çalışma süreci aynı şekilde işlemiyor. Bahsettiğiniz firmalar çok daha önceden izin almış olabilir. Gerekli izinler alındıktan sonra sizin bölgenizde de çalışmalara başlanacaktır. Detaylı bilgiyi @alperenatici aktaracaktır.

Merhabalar, iş sırasına ve yoğunluğuna bağlı olarak plan listesindeki bölgelerin dönüşümleri sırasıyla tamamlanıyor. Hedefimiz mümkün olan en fazla haneyi GigaFiber hizmetiyle buluşturmaktır. Bunun için özveriyle çalışıyoruz.

1 Beğeni

Sultangazi belediyesi ile bu konu hakkında görüştüm. Şuan TurkNet firmasının 75.Yıl mahallesi sınırları içerisinde hiçbir faliyeti olmadığını söylediler. Bırak kazı çalışmasını henüz belediyeyle bir yazışmaları bile yokmuş. 1 senedir bizi oyalayıp durdunuz. Gerçekten yazık size.

Merhabalar, dönüşüm süreçleri için ortalama bir süre vermek yanıltıcı olabiliyor. Plan listesindeki bölgeler sırasıyla tamamlanıyor. Mümkün olan en fazla haneyi GigaFiber hizmeti ile buluşturmak adına çalışıyoruz.

2 Beğeni