Şu eski mail işine çözüm bulun lütfen

Bende yeni bir şey mi var diye maillere bakıyorum. Gelen mailler 3-4 hafta önce açılıp kapanmış konular, sanki bugün güncelleme olmuş gibi mail geliyor. Bunu daha önce şikayet olarak ta yazdım ama 1vm mesafe alınmamış.

Valla bayıldım ya kaç kere yazdım vs tık yok. OİM’ye şu hatırlatmanın çalışmaması nedeniyle zaten girmiyorum düzeltmediler. Niye müşteri no ile değil de TC ile giriyoruz o da muamma. Bankama bile müşteri no ile giriyoruz. Çözemedim hala

Senin doğumgünü 1 ay sürer söyliyim :joy::joy::joy:

Biz bu konuyu içeride ekiplerimizle birlikte kontrol ediyoruz. Yollanan bilgilendirme SMS ve Mailleri bir sistem üzerinden gönderiyoruz. Belki bug oluyor olabilir. Konuyu takip ediyoruz.

1 Beğeni

SMS’lerde sorun yok sadece mailler haftalar sonra tekrar tekrar geliyor. Öncesinde de 2 günde bir kapanmış desteklere yazılanlar geliyor tek tek hemde. Çok sinir bozucu bir durum.

Müşteri seçiyor demekki :joy: Ona başka şuna başka

Destek kaydının e-postaları 1 hafta sonra gelmeye başladı. TurkNet farkındadır diye bir şey yazmamıştım ama sorun olduğu ortada. Bir an önce sorun giderilmeli.

Yahu 30 Nisan’da olan randevu maili geliyor! Bu sorunda öncekiler gibi “bakıyoruz, hallediyoruz” gazı gibi olduğundan Turk.Net’ten gelen mailleri engelledim. Hala OİM’de ki sorunlara ait gram ilerleme yok sürekli TC SMS uğraşmaktan sıkıldım. Onu da kaldırdım. Hatta bir sıkıntı yaşarsam üyeliği iptal ederim olur biter.

Sonuçta farkında değiller ama sadece internetin olması bazı müşteriler için iyidir ancak bazıları tüm resme bakar. Sıkıcı şeyler bunlar…

TurkNet genel olarak bakinca uyguladigi zam politikasi olsun , verilen sozler ve sonrasi olsun , musteri hizmetleri olsun hatta forumba bakinca forum uzerinden cozume ulasabilmesi olsun musterilerin bence iyiye gitmiyor aksine eksi yonde kotuye gidiyor. Çözümlenemeyen her sorunda , bence yanlış olan fiyatlandirma politikasinda surekli bir Turk Telekom yerel operator kaynaklı deniliyor konudan sıyrılmaya çalışılıyor. Çuvaldızı kendisine batirmiyor. Sizin İpv6 konusu ne oldu sanirim cozum yok dimi :slight_smile: bu yazdiklariniz noktasindada bir cozum olmayacak muhtemelen bence

3 Beğeni