Statik ip sonrası internet erişimi olmaması

Merhaba herkese, TurkNet in bazı Statik ip lerinde internet erişimi yok, @efg bu konuyla ilgileniyormuş bu sorunu yaşayanlar konuya yazarsa @efg sorunu daha hızlı çözümleyecektir.

Yaklaşık 1 2 hafta önce bende statik ip tanımlatmiştım aboneliğime, ip de internet erişimi olmayınca birkaç saat sonra statik ip yi iptal ettirmiştim.

Sorun yaşamış olduğum Statik ip : 193.192.115.6

O zamandan olan bir tracert

Aynı sorunu bende yaşadım iptal etmek zorunda kaldım başka arkadaşlarda konuya yazarsa @efg ile iletişimdeyim geri dönüş bekliyoruz

Müşteri no: 938692

Çevremde 3-4 kişi aynı sorunla karşılaştı. Üstüne TurkNet Online İşlem Merkezi üzerindeki Statik ip satın alma bölümü çalışmıyor. Bu sebeplerden dolayı statik ip almaktan vazgeçtim. Destek kaydı açıp alınıyor orası ayrı konu. Ancak internetsiz kalmak büyük bir sıkıntı.

@Solid Merhabalar, sizi arattırdım. Dün arkadaşlarım konu ile alakalı size bilgi vermişler. Şu an bir sorun yaşıyor musunuz? Biz kendi tarafımızda bu durumu kontrol ettiğimizde statik IP ile internete sorunsuz bir şekidle çıkmışız… Şu an durum nedir? Sizden teyit alabilir miyim?

1 Beğeni

Merhaba Enes bey şu an bir sorun görünmüyor ama 95 li farklı farklı ip tanımlanmasında neden sorun yaşadık internet erişimi sağlayamadık 159 lu ip tanımlanınca erişim geldi burası ilginç geldi.

159 ile başlayan statik ip internete erişim yok

@alperenatici Merhaba, ben de yeni statik ip aldım ama internet problemi yaşıyorum. İpv4-6 test sitelerinde ipv4 not detected diyor. Hiçbir şekilde giremiyorum. Müşteri numaram 34***70, atanan ip 159.146.116.xxx

Selamlar @fawaz, 72302592 numaralı kayda istinaden talebiniz karşılandı. Sorun yaşamaya devam ediyorsanız kaydınız üzerinden bilgi vermeniz yeterli olacak.