Sozlu onay

Varsa dslam kilidini kaldirmalarini ve nms profili guncelleme talebimi ilettim. Sozlu onay olmadan gerceklestiremedigini belirtiler bu durum normal mi?

Merhabalar, aslında burada anormal bir durum yok. DSLAM kilidinin kaldırılması bazı durumlarda kopma sorunlarını beraberinde getirebilir. Bu sebeple onay alınması daha sağlıklı olacaktır :wave:

Cok haklisiniz. istemesi gayet normal. Basta kopma sorununu kabul ettigimi belirttim, sadece telefonda konusalarak islemler yapilacaksa online temsillcinin hic bir anlami kalmiyor. Vakit kaybi olmamasi icin aramamasini istemistim.

Gereken gorusmeyi sagladim. 35 mpbs ile 50mpbs paket arasinda 10 tl fiyat farki varmis onu onaylayip onaylmadigi mi sormak icin aramak istemisler. Ben nasil olsa 10 ay sabit fiyat kampanyasina katildim, bu durum beni etkilemez diye 10 tl farki kabul ettim.Sonra Online uygulamada bir baktim katildigim 129.90 sabit fiyat kampanya iptal olmus. 139.90 sabit fiyatiakampanyasi katilma butonu gelmis. Aslinda kabul ettigim kampanyadan cikmakmis bunu sonradan anladim.
Simdi ilk sorum tek seferde gectigim 1290 tl iade olacak mi ve ne zaman iade olur?
ikinci sorum iade olmadan 100 tl farki odemem icin yardimci olurlar mi?

Merhabalar, iade olur. Bankanızın durumuna göre iade süreci değişiklik gösterilebilir. İade olmadan fark ödeyerek kampanyaya dahil olmanız konusunda işlem sağlanamaz. Fatura destek kaydı oluşturursanız tüm bu talepleriniz sağlıklı şekilde ele alınır :handshake: