Sonunda Türknet Fiberli Oldum

Uzun bir bekleyiş oldu fakat sonunda gigafibere kavuştum. İlk işlemler Mart ayı sonları gibi başlamıştı Nisan ayı sonlarına kadar ince kablolar binalara kutular takıldı en son ana hattı çekmişlerdi. Dağıtım kutuların montelenmesi ve bağlantısına sıra geldiğinde uzun bir bekleyiş araya girdi. Taki Ağustos aynın ortasına kadar. 30 Ağustos günü artık altyapıda Gigafiber gözüküyordu ve hemen destek kaydı üzerinden geçiş için başvuruyu yaptım. Araya yine bir bekleyiş girdi. 1,5 aydan fazla beklemiş olsamda sonunda bugün gelip kurulumu yaptılar. Herkese teşekkürler :wave:


Modem olarak VMG3625-T50B verdiler ve

  • Firmware Versiyonu
  • V5.50(ABPM.5)F1

adresde güncel versiyonu var galiba sizce güncellemeli miyim?

6 Beğeni

Hayırlı olsun güle güle kullanın bizim de binaya kutu geçen hafta takıldı umarım sizin kadar beklemem :joy::pray:

1 Beğeni

Umarım beklemezsiniz en kısa sürede sizde kavuşursunuz :slight_smile:

1 Beğeni

GigaFiber’in belki de en son gelecegi yerlerden birindeyim, okul bitince tasinirken TurkNet alt yapisi olan bir yer tercih edecegim. Hayirli olsun bol bol kullanin. Yazilim konusunda guncel yazilimlari kurmanizi tavsiye ederim ancak TurkNet’in verdigi modemi uzaktan guncelleyebilecegini dusunuyorum ama pek bir bilgim yok. Sahsen ben guncellemeye calisirdim sorun yasarsam sifirlamaya giderdim.

Darısı bizlerin başına.
Bugün telefon ile görüşme sağladığımda okul açılması ve bu haftaya kadar olan süreçte çok fazla bir den yoğunluk olduğunu dile getirdiler. Bu hafta biraz daha normale döndüğü belirtildi. Umarım oyalamak adına verilen cevaplardan biri değildir.

Umarım dedikleri gibidir. En kısa sürede de gigafibere kavuşursunuz.

2 Beğeni

Süreçleri takip edip yardımcı olmaya çalışan biri olarak GigaFiber aktivasyonları her tamamlandığında inanılmaz bir keyif alıyorum. Sizin adınıza çok sevindim. Keyifli uçuşlar :rocket:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim bu süreçte başta siz olmak üzere yardımcı olan tüm ekibe :+1:. Darısı diğer bekleyen arkadaşlara umarım onlarda en kısa sürede gigafibere kavuşurlar. :innocent:

2 Beğeni