Sokagimda Turknet Fiber kablolar koparilmis

merhaba sokagimda insaat vardi malum planli ve projeli bir kentsel donusum yapilamadigi icin butun kablolar koparilmis bu kablolarin onarimi icin nereye bildirim yapmaliyim ?İstanbul zafer mahallesi cihangir sokak.

Adres bilgisini Twitter TurkNet Destek veya Instagram turknetadsl ‘e iletirseniz gerekli işlemler sağlanacaktır.

Twitter üzerinden konuyu belirttim ancak bir gelişme olmadı.

Bilgi almak için soruyorum. Örneğin bu gibi bir durumda tüm sokağın interneti kesilecek mi ? Çünkü sokağın bütün kabloları birbirine bağlı. TurkNet bu konu hakkında ne gibi bir önlem aldı ?

Sanırsam hızlılık diye adlandırabilirim 2 kere başıma geldi 1.5 saate kablolar onarılmıştı.
Tabi önceden de bildirirsen haberin varsa yıkımdan daha hızlı aksiyon alabiliyorlar.

hayir hirsizlik degil bina yikilinca koparmislar bugun baktim toparlamislar kablolari bi islem yapilmis ama karanlikta cok goremedim umarim en kisa zamamda gigafiber aktif olur da hayaldi gercek oldu deriz :slight_smile:

Bizim bir kere başımıza geldi. Kablonun nereden koptuğuna bağlı olarak bütün bir sokak ya da 3-5 sokağın interneti aynı anda gidiyor. Fazlaca alanın interneti gittiği hâlde bizimki bir gün içinde düzelmişti.

kablolari toplamislar islem gormus bakalim nezaman aktif olacak bikac sokak kutulari da konus ama bizimsokakta henuz kutu yok onu bekliyorum ondan sonra sinyal testi ve aktif olacak kanimca

TurkNet TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden de konuyla alakalı destek kaydı açtınız mı?