Snr düşüyor

Merhaba telekom internet arızamı giderdi snr ayarı yapmış sanırım telekom ne zaman gelse snr düzeliyor ben modemi reslediğim anda bu değerlerde düşme oluyor.


Kapasite düşmüş bu yüzden tanımlanan hız kapasiteden yüksek kalıyor snr düşüşü gerçekleşiyor. Modemi her kapat aç yaptığında kapasite değişir

1 Beğeni

Bir kaç kere port değiştirdiler max dow. 150 ye up 50 lere çıkıyordu aslında eski portumda snr 8 / 31 de sabit 100012 ye ulaşabiliyordum şimdi snr 4 üstünde 100 mbit hızı kaldırmıyor zaten benim sorum telekomun ayarladığı snr modem reslemesem sorunsuz stabil duruyordu.

Abone sayısı artıyor millet daha yüksek hızlara ihtiyaç duyuyor derken bu kapasiteler gittikçe düşüyor. Yinede çok fazla düşüş yok belki telafi ederler olmadı hızınızı 102400 profili ile guncellesinler kapasite neyse onunla bağlansın modem90-95 mbps alır rahat

Abone veya yoğunlukla alakalı olduğunu sanmıyorum portla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum çünkü alt katta akrabamda herhangi bir sorun yok hat değerlerimiz aynıydı benim port değişmeden önce. Oda türknetli 8 /31 snrle 100 stabil bağlanıyor benimde aynıydı portu durduk yere değiştirdiler geride dönemedim o porta 2 aydan fazla süre uğraş verdim telefon mu kesilmedi başka numarama mı bağlanmadı şaka gibi olaylar :slight_smile: Neyse ben bu konuyu kapatayım teknik destek etiketlenmiş yine bozulmasın bunla idare edecez.

Dün gece düzeldi sabaha kadar çok stabildi crc fec hatası bile yoktu sabah yine bozduldu kendiliğinden bu arada apartman da akrabam var oda türknetli onda hiç bir sorun yok.

Buda şuan ki hali

8 snr e alınca da durum bu şekilde splitteri falan iptal etsem de değişen bir şey olmuyor yukarı 20 aşağı 2 lere kadar düşüyor 8 yapınca 1 dk içerisinde.

Merhaba. Ben de aynı modemi kullanıyorum fakat benimkinde sizinki gibi crc hatalarını falan göstermiyor sizinki gibi. Neden böyle?

Crome eklentisi keenetic-dark-theme-extension - Chrome Web Store

1 Beğeni

EPG yardım eder misin snr 0 lara kadar düşmeye başladı internette kopuyor sürekli sayfalar donup kalıyor

EPG yardım eder misin snr 0 lara kadar düşmeye başladı internette kopuyor sürekli sayfalar donup kalıyor


Kapasite düşmüş ve snr sabitlemişsiniz sanırım normal değerlere doğru dönmeniz gerek

Kardeş farketmiyor 8 de yapsam Snr düşüyor crc fec birikiyor sürekli dün gece düzelmişti 0 crc 0 fec vardı fotolarda mevcut zaten biraz önce kopma başladı - lere düştü snr normal mi bu sence ?

Birde kapasite deyip duruyorsunuz da alt katta türknetli akrabam var onda sorun yok aynı saha dolabı aynı firma bu portu 2 3 kere değiştiklerinden sonra patlak verdi bu snr hız düşmesi

Yine normale döndü gündüz farklı gece farklı