Siyavuşpaşa mah. Gülhatmi sok Gigafiber

Merhaba,

İstanbul bahçelievler siyavuşpaşa mah. Gülhatmi sok. Gigafiber kutumuz geldi. Aktivasyon işlemi ne kadar zamanda tamamlanır. Birde mevcut vdsl abonelerinde geçiş işlemi için siz arıycakmısınız yoksa bizim mi başvuru yapmamız gerekiyor? Konu hakkında destek alabilirmiyiz?

Merhabalar, öncelikle şimdiden keyifli kullanımlar diliyorum :innocent: Ekipler iş sırasına ve yoğunluğuna bağlı olarak dönüşümleri tamamlıyor. Altyapı sorgulamada hizmetin aktif olduğunu görüntülediğinizde başvuru sağlayabilirsiniz. Ek olarak Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden destek kaydı oluşturursanız ekipler geçiş ile alakalı gereken işlemi ve bilgiyi sağlayacaktır.

Hattınız aktif olduğunda sizi ariyorlar

Teşekkürler umarım kısa sürede ararlar

ilginiz için teşekkürler

Yaklaşık 2 hafta önce altyapı sorgulama ne hız alırımda 1000 mbps hızı görmeme rağmen hala paket geçişi için arayan olmadı. Fiber destek hattını aradığımda paket geçişinde fiber bağlantıyı göreceğim söylendi. Paket değişikliğinde 35 mbps görünüyor sadece. Heyecanla 1000 mbp görmeyi bekliyorum.

Merhabalar, Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kayıt oluşturup bilgi alabilirsiniz :raising_hand_man: