Site İçerisinde Bloklar Arası Bakır Kablo

Merhaba Nilgün Hanım,

Destek kaydınıza istinaden sizi aradım fakat irtibata geçemedim. Telekom yetkilileri " Site içerisinde bloklar arası bakır kablo mesafesi bulunmakta olup müşterimizin alabileceği max. hız 40-50 mb civarıdır.” bilgisini tarafımıza ilettiler.

İyi günler dilerim.

yukarıda gördüğünüz üzere türknetin Bana verdiği cevap bu . Ne yapmam lazım ? Türk telekomu arasam gelip kabloları yenilerler mi ?

Kabloların sorumluluğu size ait. Eğer kablo döşemesini yakın zamanda TurkNet anlaşmalı ekipler yaptıysa hakkınızı arayabilirsiniz. Tekrar yenileyebilirler

Merhaba
aynı sorun bizdede var durum şöyle 3 bloklu bir sitedeyiz Türktelekom fiber kutusu A bloğun altında ve bizim bloklarda ankastre kutusuna normal bakır kabloyla geliyor A blok 100 megabit kullanıyor bizim ise aldığımız maksimum hız 50-55 megabit arası geçenlerde hızda düşme oldu TurkNet üzerinden türktelekom ekipleri geldi hat değerleri 50 megabite çıktı gelen türk telekomdaki arkadaş bu sorunun kendilerinden kaynaklı olduğunu söyledi ve kabloların yenilenmesi için gerekli raporları oluşturup müdürlüğe illetiğini söyledi şuan beklemedeyiz arakdaş irtibat nosunu verdi kendisi gelişmelerden haber edicek eğer sizde türk telekom alt yapısı kullanıyorsanız fiber var ise türktelekom müdürlüğüne başvurmanızı öneririm.

maalesef yakınlarda fiber bulunmuyor.