Site girişinden eve dışardan çekilen kablo

yazlık bir sitede evim var ama internet 16mbit alırken sanırsam bir fırtınalı gün sonrası 4mbit e düştü bırakın adsl 2 yi “g.dmt” yazıyor artık modem arayüzünde kablolarsa site girişindeki dolaptan evime kadar dışardan sokak lambalarına sarılı halde gelmiş(200mt var) çünkü türktelekom altyapı yapmıyor topu site yönetimine atıyor biz dolap verdik yeter diyor. durum böyleyken dolaptan eve kadar gelen kabloyu nasıl kendim kontrol edebilirim dolaptaki girişlerden kendime ait olanı nasıl öğrenebilirim? bozulan bir ek yeri varsa geri saralım ve elektrik çarpma ihtimali var mı bu kablolardan? :laughing:

Selamlar, öncelikla karşılaşmış olduğunuz durum nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Ne yazık ki hava şartlarından dolayı dediğiniz durumu yaşayan kullanıcıların sayısı oldukça fazla :frowning: İsterseniz size bir yol önereyim. Onu yapın.

Bölgenizde bulunan TürkTelekom bölge müdürlüğüne giderek talebinizi direkt olarak sözlü bir şekilde iletin. Yüksek ihtimalle daha hızlı sonuç alırsınız. Saha ekibi yollarlar ve hatta bir sorun varsa çözüm için çalışma gerçekleştirirler.

2 Beğeni

site yönetimi bile gitmiş hayır cevabı almışken( ki bu adamlar sitede hırsız kovalayıp arkasından silah sıkıyorlar o kadar da işlerine bağlılar :smiley:) ben ne yapabilirim bilmiyorum en yakın müdürlüğe giderim artık en azından bir cevap alırım gelecek sefer zaten altyapı hallolsun TurkNet 'e geçecem 80mb alırsınız diyor altyapı sorgulatınca evimden iyi ama 4mbit le geçiniyoruz