Sistemli şekilde internet hızım düşüyor

Özellikle gece saatlerinde internetim aniden düşüşe geçiyor hep aynı saatlerde nedense destek kaydı açtım fakat bu konuda bilgisi olan var mı ?

asdasda
ölçümlerin hepsi 3 gün gece 23:00 1:30 arasındadır.

hat değerlerinde sorun varmı crc çıkıyor olabilir

Merhabalar,

Bölgedeki kullanım yoğunluğuna bağlı olarak hız kaybı yaşıyor olabilirsiniz. Destek kayıt numaranızı benimle paylaşır mısınız?

Yok hat değerlerim de sorun yok fakat gece tabi anormalleşiyor aynı saatlerde

53042739 Destek kaydında gündüz normal aklam anormal olduğunu söylediö gündüz ölçüp normal dediler gece içinde bakım vardı anlık dediler bakalım bu gece tekrar ölçücem umarım düzelir yoksa yine bu bakım saçmalığından midem bulandı her ay 15 gün bakım oluyor maşallah

Arıza ve bakım çalışmaları sırasında bağlantı sorunları yaşamanız olağandır. Süreç tamamlandığında hizmetinizi sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. 53042739 numaralı destek kaydı üzerinden inceleme devam ediyor.

Yaklaşık 2 ay yıl 2022 koca 2 aydır bu sorun kronik olarak yaşanıyor ve bende parayı ödüyorum ödüyorsam koca 2 ayda bu sorun çözülmesini beklerim bunun arızalık seviyesi aşıldı bence

Kaydınızı oluşturdu iseniz hattınızı kontrol için takibe alırlar bölgede yaşanan TurkNet kaynaklı bir sorun varsa düzeltilir. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür :pray:

1 Beğeni