SİP Bilgileri Talebi

İki katlı bir dairede oturmaktayım. Router/Modemin olduğu odada ve alt kattaki odada LAN bağlantısı mevcut. Bende salonda telefonumu kullanmak istediğim için Karelin İP DECT sistemini almış bulunmaktayım. Bunu kullanabilmem için SİP bilgilerini ihtiyaç duyuyorum. Bilgileri benimle paylaşmanızı rica ediyorum.

Büyük ihtimalle paylaşmayacaklar. Forumda da buna benzer konular acılmıştı. Vermedikleri belirtilmişti. O yüzden ev telefonunu başka bir şirkete taşımak durumunda kaldım. Şimdi modeme bağlı dect telefon ve sip programı ile ceptende hattı kullanabilşyorum.

1 Beğeni

Btkdan kayıt oluşturun belki 1 faydası olabilir ya da arkadaşın dediği gibi yapabilirsin.

Bende istedim ama ne istediğimi bile anlamadılar. Vereceklerini sanmıyorum. 2008 senesinde çalıştığım şirket anlaşmış geçen maillerde karşılaştım. Yanlışlıkla maili silmişim. O hesapta kurumsal açıktı kurumsal girişler yapmıştım. Şuan bulamadım. O zaman 30 hatta voip geçirmiş adsl de verim alamadığımızdan (ping süreleri çok yüksekti) çok sorun yaşamıştık.

Online İşlem Merkezi üzerinden destek talebi açarsanız yardımcı oluyorlar.

sip.turk.net sunucusu sertifika hatası veriyor. Ping atıncada amarikada bir yer çıkıyor. Zamanında wirofon vardı. Ne günlerdi voip ayarlarını yapip sabit hat gibi kullanıyordum.

1 Beğeni

TurkNet 'te voip özelliği yok galiba… sonuçta modeme ayarlar yüklenip modem üzerinden kullanılabiliyor olması lazım