Sinyal ne zaman gelir

merhabalar evime 1000mbps hızında internet geldi başvurdum ve tam 1 gün sonra ekip geldi güzelce kabloyu döşediler herşey on numaraydı derken sinyal gelmediğini söyeldiler ve ertlendi acaba ne zaman TurkNet ile ucuşa geciceğim cok merak ediyorum yeni ekip ve sinyal ne zaman gelir ?

1 Beğeni

Ne zamandır bekliyorsun

1 gündür bekliyorum sadece merak ettim ne kadar beklemem gerektiğini alt yapı ekibi lazımmış galiba bilmiyorum tam

1 Beğeni

24 saat veya 48 içinde gelmezlerese iletiriz .

Uzun süre olduğu için kusura bakma.

Destek kaydı açmışmıydın

2 Beğeni

sıkıntı yok beklerim fakat sorma sebebim pazartesi ve salı günü evdeyim evdeyken bu iş halolursa benim için baya güzel olucak o yüzden :smiley:

Siz bunu yazdıktan 11 saat sonra altyapı ekibi geldi ve kutu ile uğraştılar bana kablo 140 metreye kadar sıkıntısız çalıştığını ve 140 metre sonunda sorun olduğunu söyledi apartmanlara kablo dağıtan kutuyu incelediler ve drop kablonun hasar aldığı söylendi yeni kablo çekilecek acaba bu yeni kablo çekme işlemi ne kadar sürer uzun sürer ?

1 Beğeni

yeni kablo getirip çekeceklerdir. ne kadar uzun süreceğini bilmiyorum. bağlamak için cihaz getirecekler. bu cihazlar çok pahalı olduğundan az bulunur. başka yerde kullanıyorlarsa cihazı getirip bağlayacaklardır. soyma ve birleştirmek için. kılcal olduğu için kırılır hemen.

2 Beğeni

yerini hemen tespit edebilirler ışıkla bakıyorlar. kırılan yerde ışık süzmesi oluyor. bakırdan daha iyi tespit ediliyor.

2 gündür bekliyorum kabloyu yenilemek için gelen giden yok henüz bakalım ne zaman gelicekler sabırsızlanıyorum o kadar yaklaşmışken bir anda olmaması şu internetin :///

1 Beğeni

@EFG arkadaşıma abone ve destek no verirseniz bakacaktır