Arkadaşlar Uzun zamandır GİBİRNET kullanıyorum fiyat uygun ve neredeyse hiç problem yaşamadım ama söyle bir problem var ping değerleri diğer sağlayıcılara göre daha yüksek bende rekabetçi oyun oynadığım için artık bu tarz sorun yaşamak için sağlayıcı değiştirmeye karar verdim.
TurkNet altyapı sorguladığımda 100 / 8 ( 250 TL ) desteklediğini gösteriyor , Kablonet’e baktığımda 500 / 50 ( 400 TL ) FTTH gösteriyor. Ama bazı forumlarda FTTH desteklemiyordu öyle çıkıyor falan yazmışlar onu nasıl öğreneceğim bilmiyorum. Sizce bu şartlarda hangisini tercih etmeliyim. İnternette araştırma yaptığımda en iyi hız ve ping değerlerini veren ilk iki sağlayıcı TurkNet ve kablonet çıkıyor o yüzden bunlara yöneldim
1 Beğeni
Selamlar @Rizacan67, TurkNet tarafında yaptığınız altyapı sorgulamanızın sonucuna dair ekran görüntüsünü buradan paylaşırsanız fiber mi bakır mı olduğunu yorumlayabiliriz. TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri bağlantısı üzerinden bölgeniz ve platform özelinde alacağınız ortalama ping değerlerini görüntüleyebilirsiniz.
Bu sonuca göre binanızda yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden fiber hizmeti alabiliyorsunuz. Tavsiye ediyorum. Bir sorun yaşamayacağınıza eminim ama olur da yaşarsanız benimle buradan iletişime geçebilirsiniz. Ping değerleri için de paylaştığım bağlantı aydınlatıcı olacaktır.