Sebebi Bilinmeyen Modem'e gelen hız düşüşü

Arkadaşlar nedense, son 2-3 gün önce indirme hızım ve gönderme hızım düştü ve şuanda halen dusuk hız almaktayım. Bunu yaşayan biri vardır elbette, bir yorumlarmisiniz hangi sebeplerden olabilecegini. Düşük hizdaki alım gucu(dBm) kısmı D2-D3 (- 128 ) genelde.


1 Beğeni

Merhaba @Xencation

  1. Hat değerlerinize baktığımda hat zayıflamanız düşük olduğu görünüyor.
    2.Hat değerlerinize baktığımda hat zayıflamanız artmış bu yüzden hızınızda düşme olmuş.

Hat zayıflaması dsl kablosunda ve bağlantılarınızda kötü durumda olduğu zaman yükselmektedir.

4 Beğeni

Kablodamı sıkıntı var diyorsunuz?
Bağlantılarınız kötü durumda dediğini durum tam olarak karşı taraftan gelen internet hızı çıkışı modeme gelene kadar kötü bir bağlantıya sebep olduğumu. @CK_LasT

1 Beğeni

Ankastre bağlantın ve kablo sorunu olduğunda buna sebeb olur. Bağlantın ve kablon iyi durumda olduğunda normale dönecektir. En iyisi destek kaydı açın destek ekibi durumu kontrol edecektir.

Kablonuzu kontrol edin ek varsa onları kapatın elinizde varsa telefon konnektörü (Yak 1) ekleri kapatmanızı tercih ederim.
Kablonuz eskiyse daha iyi bir kabloyla değişmeniz daha iyi olacaktır.

2 Beğeni

Merhaba @Xencation, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Bu süreçte @CKLasT, size dönüş yaparak konu hakkında bilgi vermiş. Teşekkürler @CKLasT.

İsterseniz durumu bize kayıt açarak iletin. Arkadaşlarım arka planda hattınızı ve hizmet detayınızı kontrol etsinler. Size net bir geri dönüş yapacaklardır.

3 Beğeni